LYKKEN PÅ EN TIRSDAG ER…

Heisann! 🙂 Nå er smilet på plass igjen! Har hatt en litt dårlig dag før i dag. (Ikke noe spesielt) Vi har vel alle slike dager iblant…? Vel… Jeg er ikke så glad i å ha slike dager, så da måtte jeg finne på noe koselig. Så da tok jeg med Emma en tur på Kaffebrenneriet etter barnehagen. Vi slukte en kakao på en, to, tre og dro hjem med noen makroner rikere. De var kjempegode! Og ikke minst veldig vakre… Nå ligger det kun en liten gul en igjen. Frøken og fru von Krogh har skeiet ut på en tirsdag! 🙂 Litt fy, men i dag var det verdt det! En aldri så liten hverdagslykke…

Fra lykke til praktiske ting som skal gjøres. Dette hjemmet her holder seg ikke alltid like fresht! Møkkete gulv som MÅ vakses i dag! Bare å finne fillene. En liten kopp med kaffe først kanskje… Ja! Det er på sin plass. 😉

Håper dere får en fortreffelig aften alle sammen! Og husk Frustrerte Fruer i kveld!  
Hasta luego! 🙂
Klem 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *