LYKKEN PÅ EN TIRSDAG ER…

Heisann! 🙂 Nå er smilet på plass igjen! Har hatt en litt dårlig dag før i dag. (Ikke noe spesielt) Vi har vel alle slike dager iblant…? Vel… Jeg er ikke så glad i å ha slike dager, så da måtte jeg finne på noe koselig. Så da tok jeg med Emma en tur på Kaffebrenneriet etter barnehagen. Vi slukte en kakao på en, to, tre og dro hjem med noen makroner rikere. De var kjempegode! Og ikke minst veldig vakre… Nå ligger det kun en liten gul en igjen. Frøken og fru von Krogh har skeiet ut på en tirsdag! 🙂 Litt fy, men i dag var det verdt det! En aldri så liten hverdagslykke…

Fra lykke til praktiske ting som skal gjøres. Dette hjemmet her holder seg ikke alltid like fresht! Møkkete gulv som MÅ vakses i dag! Bare å finne fillene. En liten kopp med kaffe først kanskje… Ja! Det er på sin plass. 😉

Håper dere får en fortreffelig aften alle sammen! Og husk Frustrerte Fruer i kveld!  
Hasta luego! 🙂
Klem 

19 Comments

 1. For en herlig blogg..så fint du har d : )kommer til å følge deg videre

  kos deg med fruene i kveld.

  klem lena

 2. De så helt nydelig gode ut de makronene 🙂 Kjekt med litt hverdagsgleder. Jeg lader opp til Frustrerte fruer med en kopp kaffe og litt blogging mellom klesvask og oppvask 😀

  Ha en strålende kveld!

 3. er så glaaaaaaaad i bloggen din♥ juhhuuu!

 4. Godt å høre at alle
  kan ha en sånn dag
  innimellom
  og da er det
  såååå deilig når
  det snus igjen og
  føles godt,
  herlig å kose seg
  når man syntes man
  fortjener det litt
  ekstra, sikkert skjønt
  for emma gull også … ♥

  ha en fin kveld
  gleder meg også til
  frustrerte fruer …!

  klem til deg

 5. Jeg tror jeg er den eneste i Bloglandia som ikke har smakt makroner… så nå tenker jeg å prøve å bake noen selv 🙂 Nydelige er de i alle fall! Og mht tunge dager… noen ganger kommer de fortløpende som perler på en snor og andre ganger er det så lenge imellom dem at man bare takker når man får en… fordi det er jo igjennom disse at man lærer noe om livet, sant? På den ene eller den andre måten 🙂
  Ha en god kveld

 6. Åh så hyggelig det hørtes ut, vi trenger en liten oppmuntring iblant ! 🙂 Makroner er kjempegode. Jeg spiste ett par da jeg var i Frankrike sist høst. Ble også imponert over alle de andre spisbare kunstverkene de lager..

  Aina

 7. Heisann 🙂
  Så deilig med hverdags lykke da! Eg og lille gulle mitt på 3 år, har kost oss med muffens på ein heilt vanlig tirsdag:) Det er slike små ting som gjør ein heilt vanlig tirsdag spesiell. Ha ein flotte tirsdag kveld, med gulv vask og dei frustrerte fruene 🙂
  Klem fra Renate 🙂

 8. Heisann!
  Det er så godt at man kan foreta seg noen små koselige ting også stiger humøret betraktelig 🙂 Kafetur eller shopping er balsam for min sjel når jeg har slike dager!

  Tror jammen jeg må kjøpe meg noen makroner, de så herlige ut!

  Ønsker deg en god kveld! Klem fra Livy

 9. Hverdagslykke må til!!!
  Gode så de ihvertfall makronene, nam…
  Når jeg ser på skjellampene dine, angrer jeg på at jeg ikke tok min med da jeg flyttet, tenk å være så dum!!!

  Kos deg med frustrerte fruer. Det skal jeg også!

  Klem Tove

 10. Koselig ettermiddag høres det iallefall ut som dere har hatt : ) Fine bilder!! Her er huset nyvasket, så nå skal jeg slappe heeeelt av resten av kvelden : )
  Kos deg med de frustrerte: D
  Klem Tove

 11. Ja, hverdagsluksus må en definitvt unne seg en gang i blant, Anine!! Koselige bilder:))

  Nå er det snart til for fruene, ja;) Ha en fortsatt fin tirsdagskveld!!

  KLEM KLEM
  Anette:)

 12. Aahhh, det er GODT med slike lux dager ♥ Makroner og kakao er ALDRI feil;))

  Kos kveld, nå skal jeg se opptak av fruene;)

  Klem Line

 13. hei
  flotte innlegg som vanlig.
  man må verdsette tiden man kan få med de små, de blir så fort store. Tydelig at du setter stor pris på din lille prinsesse!
  Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den hvite uglen?
  leter etter den overalt, men kan ikke finne den ;(

 14. Hei,enig med den over her,du har et nydelig hjem. En nytelse å se bildene dine.Klem fra Karin

 15. Ja slike dager har vi nok alle…da er det godt å unne seg en hyggelig stund… litt hverdags lykke..

  ha en fin dag ..

  klemmer =))

 16. Nydelig hjem du har. Elsker kjøkknet ditt. :=) Koselig å unne seg noe godt i hverdagen.

  Klem Anette

 17. Hei

  Gratulerer så mye med 2års jubileum og flott reportarsje….
  Men en ting jeg lurer på er hvor har du fått tak i den flotte uglen du har??
  Klem Heidi

 18. Hei
  Kjøpte en skjelllampe slik som dine på kjøkkenet på nettet fra Zanz. På bildene dine ser de helt hvite ut, mens den jeg fikk var i gull ….. Er det 2 forskjellige lamper eller er det bildene som lurer meg litt ?? 🙂

 19. Hei
  Jeg har kjøpt en skjelllampe slik som du har på ditt kjøkken fra Zanz (nettbutikk)

  På bildene ser din helt hvit ut, mens den som kom i pakken hit var i gull!

  Er det to forskjellige lamper eller lurer bildene meg litt??

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *