HVA SKJER MED SPEILET?

Hei igjen! 🙂 Dette speilet ble et “hot” tema her inne på Villa von Krogh. Så mange som kom med tips om hvordan det skulle males, hvilke farger og ikke minst de som rådet meg fra å gjøre noe som helst med det. Til og med noen som har spurt om å få kjøpe det. 🙂 Søtinger! Selge det kan jeg nok ikke… 
Selv om jeg liker ramma og fargene, så er det total kræsj med resten av stua og spisestua. Skal vi få brukt det så må det males. Rettere sagt lakkeres hos en billakkerer. I hvilken farge er ikke helt bestemt enda. Enten hvitt eller i en type sandfarge. Nå er det nok endel av dere som tenker dumme Anine, men det er viktigere for meg å bruke det enn å la det stå i kjelleren for evig. Det blir litt samme som med kubbestolen fra farfar som jeg malte. “Mistet” verdien sin, men ble mer verdifullt og ikke minst brukbart for meg. 🙂 Speilet skal få henge over det hvite bordet i stua, for vi har nemlig sett oss ut et maleri som vi gjerne vil ha over sofaen…
Håper jeg ikke ble veldig upopulær nå…! Litt er greit… 🙂  
Tusen takk for alle tipsene deres! Skal si det er mange kreative og flinke damer der ute!!!
Nå skal jeg ta fatt på kvelden. Paddeflat på sofaen under pleddet! Slapp som en stappa sild!
Igjen, tusen takk!!! You’re the best!
Vi sees igjen i morgen… 😉
ENJOY!
Klem 

7 Comments

 1. Eg hadde veldig sterke meiningar om dette vakre fantastiske speilet, men eg synes og at alle må få lov å gjere so´m ein sjølv vil, Det er slik orginalitet utvikles, unikhet. Eg synes du er bare knall flink til å få det vakkert, så uansett kva du vel å gjere med speilet, følg hjerta ditt:) alt du rører lir vakkert;)
  Klem frå trufast følgar

 2. Enig med deg, gjør noe med det og bruk det i stedet for å lagre det. Speilrammen er lekker, så det blir helt sikkert flott samme hvilken farge det får. Og så skal det jo henge på veggen i deres hus, så da er det jo viktigst at dere er formøyd :))
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem, Mette

 3. Jeg er såå enig med deg.. Må ikke bevare ting hvis det betyr at man ikke vil ha det fremme.. Bedre å sette sin touch på det og kose seg med det.. *lurt* KLem

 4. Helt enig med deg jeg:0). Bedre å male det vist det er det som må til.
  Ha en koselig kveld.
  Klem Alfa

 5. Gleder meg til å se resultatet! 🙂 Helt enig med din filosofi; bedre å endre litt og bruke det, enn ha det uendret og lagret et sted ingen ser det. 🙂

  Kan jeg spørre hvor du har fått tak i bordet speilet skal henge over? Har lenge lett etter konsollbord eller lignende her, og så ser jeg det; i DIN stue!! :-))

  Kos deg under pleddet! 🙂

  Kristine 🙂

 6. Litt rask med det spm. om bordet! Kikket litt mer, og fant ut at det var gammelt… Jaja…jakten fortsetter 🙂

 7. hahah dumme Anine! du kan vel aldri bli dum!!
  godt valg mht speilet! det blir sååå vakkert!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *