EN LITEN FEIL I BoligPluss…

God fredags morgen! I dag har jeg helt fri! Fri og fri…  Det er noen roteskuffer og noen klær som venter sårt på å bli ryddet i. Har full “to do” liste! 🙂 Men hva gjør vel det… Bare kos å være litt husmor iblant.
Er det noen andre som har tatt turen til Åhléns for å kjøpe fjøl denne uka? Jeg hoppet nesten i taket da jeg så denne kremfargede fjølen i nyeste BoligPluss. Så Anine dro til Åhléns, men der var det ingen fjøl… Ringte til pressekontoret deres, og de fant fort ut at det måtte være en feil. 
Så da var det bare å høre med BoligPluss, og de svarte at den er fra Indiska. Så i går kjørte jeg inn til byen å kjøpte meg min første fjøl. Lykke! (Ikke alle butikkene har, kjøpte min i Storgata)
Nå er det bare å slurpe i seg resten av kaffen og komme igang!
Ha en fiiinfin fredag alle sammen! 🙂
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *