LITT PISS FAKTISK!

Gratulere til de som faktisk ikke forstår det med å bli gravid…
Uff… Dere, kjære lesere. Til dere som har fulgt med en stund så er dette gammelt nytt… Til dere andre!…
Jeg får mail om mye fint og rart. Som f.esk. Hvorfor har dere et så stort hus når dere bare har et barn? Hva skal dere med all den plassen???
Vel… Jeg har hatt to svangerskp utenfor livmoren etter Emma. I håp om å få en lillesøster eller bror har håpet bare trinnvis forsvunnet. “Jeg kan ikke!” Emma spør om ikke vi kan kjøpe en baby, men nei. Det kan vi ikke… Vil gjerne ha en til… Rommet står klart, men kroppen sier noe annet.

Vil ha meg frabedt om mail og diverese om at vi ikke er glad i barn. Hva vet vel dere om hva vi føler?
I bryllupet vårt ønsket vi oss penger til barneavdelingen på Ullevål i stedet for “gaver” som takk for at de reddet livet til Pappa.  Som en glede at barna fikk et smil eller to om munnen. Man kan ikke komme her å mene at vi ikke hjelper eller elsker barn. Vi gir alltid! F heller. Blir så frustrert når folk som leser bloggen får inntrykk av noe annet. Hverken jeg eller Fredrik er noen selvopptatte mennesker som kun tenker på oss selv. Hvem er vel egentlig det??? Kjenner jeg bare blir frustrert…

Dette har jo i stor grad vært en bygge/se hvordan vi får det/ og sånn gikk det blogg, men vi er litt mer enn bare det overfladiske…

Bare så det er linjert her på villavonkrogh.com.
Vi er langt ifira noen helgener, men vi bryr oss. Hele tiden.

Det tror jeg dere gjør også.
Klem

55 Comments

 1. Kjære, kjære Anine. Jeg får vondt langt inn i hjertet av å lese dette. At folk kan være så frekke?! Eier de ikke empati og medmenneskelighet? Jeg har flere venninner som har kjempet i mange år med å få barn, hadde selv et avbrutt svangerskap for noen år siden. Det er fryktelig tøft, man føler seg så sårbar og til tider lite forstått av omgivelsene. Håper du klarer å IKKE bry deg så mye om disse negative mailene. Slett de med en gang! Fokuser på det positive, de du er glad i og ting rundt deg som gir deg glede og energi:)) Ikke gi opp!

  STØRSTE klemmen
  Anette

 2. Herregud, det er helt utrolig hva folk kan få seg til å skrive bare fordi de har anledning til å være anonyme og kan gjemme seg bak det. Feige uinelligente drittsekker. Hvor stort hus noen har eller hvor mange barn eller penger eller poteter i åkeren folk har er det vel INGEN som har noen ting som helst med – selv om liv brettes ut i blogger!

  Arghhh, jeg blir så forbanna at det freser her jeg sitter. Jeg håper du svarer dem tilbake og gir dem inn så hatten passer, det er noen mennesker der ute som ikke har vært så heldige med oppdragelsen – de fortjener å få høre det. Men på den andre siden så er de vel så tette at det går inn det ene øret og ut det andre uten å sette spor i det hele tatt, så det er kanskje ikke verd energien.

  Vi er i alle fall mange som setter pris på deg og bloggen din! Og DET skal du ta med deg! 🙂

  GOD PÅSKE til deg og mann og barn og hunder!

  Klem fra Askelien 🙂

 3. Hei:)
  Etter å ha fulgt bloggen din over ett år uten å legge igjen kommentar ville jeg bare si; du har en flott blogg, jeg er innom så og si hver dag for å bli inspirert…IKKE bry deg om kommentarer fra tydeligvis tåpelig,uintelligente folk…

 4. Huff altså! Noe dritt at du skal trenge å få slike kommentarer. Utrolig irriterende at noen bare tar det som står på bloggen og tror det er alt i livet til den som blogger!

  Jeg kan jo ikke forestille meg hvordan det er å slite med å bli gravid. Har jo enda ikke prøvd på det, men håper når den tid kommmer at det går bra. Men det ligger jo faktisk i bakhodet at det er jo ikke sikkert det gjør det:) Jeg kjenner ei som har hatt to graviditeter som du beskriver og hun har nå fått to nydelige jenter:) Du har en nydelig familie, nydelig hus og en nydelig blogg jeg koser meg med å lese!

  Ønsker deg og dine en herlig helg!

 5. At folk kan være så frekke forstår jeg bare ikke!! Helt utrolig!!

  Jeg setter hvertfall utrolig stor pris på bloggen din Anine!:)

  Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *