KJØKKENETS TUR…

Vi holder oss på kjøkkenet… 🙂 
Info innlegg om husets hjerte. Er dere klare? 
Kjøkkeninnredningen heter Herregård og kommer fra Sigdal. Vi har valgt hvit innredning med en benkeplate av hvitoljet eik, også fra Sigdal. Knottene er fra Tibrokök i Asker, gulvet er enstav hvitlakkert eik fra Saga. Mursteinen er kjøpt gammel via finn.no. Alle hvitevarene er fra Miele, servanten er fra Ikea, barstol fra Kina, lamper, kjøkkenbord og Kartellstoler fra Zanz. Kubbestol er arv. Emma sin stol er fra Ikea. Fargen på veggen er Wet Sand 4.
Gardiner er sydd selv med stoff fra Stoff & Stil, krakk ved vindu er fra Ikea, malt i en helt feil farge… Kurvstolen er fra Bohus. Det meste av interiøret kommer fra loppis, Moodies, Mols & Zanz. Om det er noe spesielt dere lurer på sender dere en mail eller skriver under her. Ok? 🙂 
Og kjøkkenflisene er fra Flisekompaniet og heter Italgraniti Ardesia Bianca.
Ja, det var litt om det rommet. 🙂
Hvis dere lurer på noe som jeg ikke fikk med så ikke nøl med å spørre! 
Håper dere har hatt en fin dag alle sammen! Noen som har prøvd seg på sjokoladefondanten forresten??? 🙂
Jeg har lagt ut oppskriften en gang tidligere, og det er overlegent det mest leste innlegget av av alle de 1 177 innleggene som finnes her inne på Villa von Krogh. Artig! Må jo bare være god da… 😉
Anbefales værtfall. 
Ha en finfin kveld videre folkens!!! 
Klem

17 Comments

 1. Eg har laga den i kveld ja-blogga den og☺
  Hadde ikkje is so åt meg METT på to fondantar☺

  Klem M♥

 2. Ååååå, det er bare så lekkert hjemme hos deg!!! Inspirasjon! KLemklem!

 3. Så nydelig kjøkken 🙂

  Og jeg nøler ikke med å spørre om følgende – den hvite “boksen” som henger over vasken og det skimrende glasset ved kranen – hvor er de fra? Så så fint ut!

 4. for ett flott kjøkken du har!

 5. Jeg prøver meg igjen på å få skrevet ett innlegg. Er noe kluss her i blogglandia i dag :/
  Jeg prøvde ut sjokoladefondanten sist gang du la ut ett innlegg om den. Naaaam! Fikk vann i munnen når jeg så innlegget. Kanskje det blir helgens kos?

  Nydelig kjøkken! Venter spent på neste innlegg 🙂

 6. Kan jeg FÅ kjøkkenet ditt? Det er så lekkert og varmt at jeg dåner 🙂

 7. Nydelig kjøkken! Vi skal snart bygge hus, og da har vi siklet på akkurat dette kjøkkenet 🙂 Kan jeg spørre hvor stor den kjøkkenøyen din er?

  Klem

 8. Kjøkkenet ditt er rålekkert Anine!!:)

 9. Nydelig kjøkken dere har.

 10. Hei,
  Kjøkkenet ditt er nydelig! Vi bygger hus og skal ha kjøkken fra Sigdal. Lurer veldig på benkeplate. Er det mye vedlikehold med den du har?

  🙂 Laila

 11. Jeg elsker kjøkkenet deres ♥
  Det er bare så lekkert!
  Mange herlige detaljer, du er så flink Anine;)
  Ikke fått prøvd ut fondanten enda, men det kommer, det kommer…:))

  Ha en toppers onsdag!

  Klem line

 12. For et nyyydelig kjøkken!
  Prøver å overbevise min samboer om at vi bare MÅ ha en tallerkenhylle…
  Gleder meg til å følge med på resten av huset!
  Du har et flott hjem!

 13. Du har et helt nydelig kjøkken . Jeg driver å tegner litt hus for tiden så det er så godt med sånne oversiktsbilder til inspirasjon:) gleder meg så til å komme igang med bygging og realisering!

  Jeg har i det siste blitt fast følger hos deg, du har en veldig inspirerende blogg, liker hvordan du deler litt private ting som frustrerer deg! Stå på! Du er en hærligland blogger! Og du har et nydelig hjem, som er så flott at du har gjort på din egen måte, en egen stil!!

  Klem Annika

 14. Kjempe fint hus du har. Hvilken type tapet bruker du?

 15. Hei !
  Fantastisk flott kjøkken dere har ! Liker stilen din 🙂
  Klem Birgit

 16. Hei Anine!

  Jeg følger med på bloggen hver dag, dagens høydepunkt 🙂

  Et spørsmål: Gardinene dine på kjøkkenet, husker du om det var bomull? Jeg er på utkikk etter lignende gardiner som du har, og lurer fælt på hvor jeg skal finne stoff. Symaskina skal frem, men det er umulig å oppdrive stoff…. Jeg ønsker en mellomting mellom helt gjennomsiktig og helt tette gardiner. Hihi, ikke lite forlangende!

  Klem fra
  Aud Irene

 17. Anonymous

  Hei:) nydelig hus dere har! Jeg har forelsket meg i kjøkkenbordet deres. Hvilke mål er det på det? Høyde, bredde, lengde, og diameter på føtter?
  Klem Silje

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *