HELT FANTASTISK!!!

  God torsdag folkens! Her i huset har vi vært flinke og stått opp tidlig til en forandring. Er så deilig når man får så mye ut av dagen! 🙂 Emma og jeg skal en tur på treninga vi nå, og så skal vi hjem og nyte solen. For jaggu er det ikke fint vær i dag. Juhu!!!

Og senere i dag kommer Molde folket på besøk til over helgen. Blir nok grilling, litt vin og kanskje en kake i løpet av den tiden. Jeg skal prøve meg på Karin’s nydelige PAVLOVA. Hvis du vil ha en av oppskriftene hennes kan dere trykke der inn HER. Der ligger samtlige. Pasjonfruktsmoussekaka over er helt himmelsk! Bare så dere vet det… 😉

 Panna Cotta & Pavlova, mmm…
Jorbærsuppe, mmm…
Elixia neste! Hopp og sprett og tjo og hei!
Nyt dagen alle sammen! 🙂
Klem  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *