JEG TRENGTE EN PUST I BAKKEN

Hei alle sammen! 🙂 Er alt vel med dere? Lenge siden sist nå… 🙂 Emma og jeg har hatt skikkelig fri fra alt i helgen. Vi har flyttet ut i finværet og tilbrakt store deler av helgen i vannet. Sommer på Konglungen i all sin solskinnsprakt! Det liker vi… 
Det har også vært deilig med et lite opphold fra bloggen. Har fått samlet litt ny giv til å skrive her inne. For det går i bølgedaler som alt annet. Jeg har vært ganske sliten de to ukene Fredrik har vært på tur. Emma har holdt det gående om natta, så energien har ikke alltid vært på topp på dagen desverre. Også er det disse to hundene og huset, har rett og slet blitt litt mye for meg. Såpass ærlig kan jeg vel få være? 🙂 Men nå kommer Mr. Fred hjem om kun en time, og da blir det andre boller. Merker godt at vi pleier å være to om ting her hjemme… 🙂
Gleder med sånn til Fredrik kommer hjem!!! Har savnet han noe veldig… 
Håper også dere har fine dager kjære lesere! 
Nyt dagen og ikke minst sommeren. 🙂
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *