JEG TRENGTE EN PUST I BAKKEN

Hei alle sammen! 🙂 Er alt vel med dere? Lenge siden sist nå… 🙂 Emma og jeg har hatt skikkelig fri fra alt i helgen. Vi har flyttet ut i finværet og tilbrakt store deler av helgen i vannet. Sommer på Konglungen i all sin solskinnsprakt! Det liker vi… 
Det har også vært deilig med et lite opphold fra bloggen. Har fått samlet litt ny giv til å skrive her inne. For det går i bølgedaler som alt annet. Jeg har vært ganske sliten de to ukene Fredrik har vært på tur. Emma har holdt det gående om natta, så energien har ikke alltid vært på topp på dagen desverre. Også er det disse to hundene og huset, har rett og slet blitt litt mye for meg. Såpass ærlig kan jeg vel få være? 🙂 Men nå kommer Mr. Fred hjem om kun en time, og da blir det andre boller. Merker godt at vi pleier å være to om ting her hjemme… 🙂
Gleder med sånn til Fredrik kommer hjem!!! Har savnet han noe veldig… 
Håper også dere har fine dager kjære lesere! 
Nyt dagen og ikke minst sommeren. 🙂
Klem

10 Comments

 1. Klart man blir sliten av å være alene hjemme med barn! De krever sitt, døgnet rundt og tar ikke alltid hensyn til at mamma er utladet 😉 Synes det er fint at du er ærlig og forteller om både tykt og tynt jeg! 🙂 Kos dere med familiegjenforening!

 2. Anonymous

  Ja, vet du hva!! Selvfølgelig har du lov til å både si og føle det!! Det er vi flere om også forresten. Sliten jeg også. Ingen vits i å styre og ordne så mye hjemme.. alle løper inn og ut med sko. Ingen er så sultne nå i varmen. Rommene til ungene flyyyter over av rot og ingen har noe lyst til å rydde. Ungene vil bade, men da må jeg ut og kjøre bil for å kjøpe en ny bikinitopp (hempa bak røyk igår etter dagens bading). Hunden vil mer enn gjerne få en tur i skogen, men det må bli på kjølige ettermiddagen, men da er jeg helt utlslitt etter dagens strabaser. MEN… det ER godt med sommer altså med båtliv, jordbærspising, kosing med ungene på solsenga og endelig deilig grillmat (som jeg lengter etter halve vinteren), selv om jeg skulle gjerne hatt litt mindre ungemas akkurat nå.. hi,hi;)
  Klemmer fra enda en litt utladet mamma;)

 3. ja, skal sant sier at vi ikke alltid klarer alt alene..vi er jo avhengig av disse mennene…ikke bare for hjelp, men også omsorg;)

  Jeg er veldig avhenging av min mann, men er også selvsagt veldig selvstendig:)

  Ha en fin dag søta:)

 4. Alle blir sliten innimellom,så skjønner deg godt der. Er godt å ha en mann i hus ja:)
  Kos deg i kveld.
  Klem fra Elene.

 5. Klart det er lov å si 🙂 Vi blir alle slitne innimellom, og med unger som ikke sover hele natten er det aller verst…Får man ikke nok søvn, så hjelper ingenting! Godt du får mannen hjem snart 🙂 Godt å savne hverandre 😉
  Klem Tove

 6. Man trenger en ordentelig avkopling iblant. Lite søvn og grinete unger, kan tømme en hver for energi. Bra at du får litt hjelp igjen da. ser frem til nye innlegg, dine innlegg er nesten alltid inspirerende:)Jeg har forresten giveaway inne hos meg nå, sleng deg på hvis du har lyst.

 7. Hei Anine-mor ♥
  Klart du har lov til og være sliten;)
  Og da skal bloggen absolutt nedprioriteres, heeeelt enig;)
  Er rart med det, men er man vandt med og være to, så blir det mye på en selv når den andre er borte…
  Blir nok veeeeldig godt og få ham hjem ♥

  Kos dere sammen…;)

  Klem Line

 8. Hus, hunder og barn – da kan man ikke forvente blogging! Ikke rart du har vært sliten..
  Ferie med små barn er vel egentlig ikke ferie slik som man hadde før, det er veldig fint å være sammen, men samtidig så er det ikke lett å finne tid for seg selv. Det er noe med de små pusterommene i hverdagen.

  Godt at han kommer hjem nå og dere får kost dere sammen!

 9. Herlig bilde!! skjønner dere koser dere! Godt å få mannen i hus 🙂 kos deg videre! Klem Anine

 10. Anonymous

  Å nydelig bilde.Bor dere her ved sjøen,så fantastisk fint ut… Takk for en flott blogg du har,alltid hyggelig og innom her.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *