LONDON MED FRED 2011

God kveld i stua! Jeg begynte å laste inn bilder fra London, men batteriet holdt ikke helt ut. Så nå ligger det på lading slik at jeg kan vise noen fler bilder i morgen. (Jeg har ikke chipleser, jeg har fremdeles denne gamle macen som henger i en tynn tynn tråd) Men selv uten alle bildene har jeg alltids et par på lur, og disse bildene av husene er jo ganske så sjarmerende synes nå jeg da. Teglsteinsfasader og hus har jeg alltid vært svak for. Jeg har faktisk bodd i et i 5 år, Mamma og Pappas første hus på Strømmen. Det var jammen et flott hus! Synd jeg ikke har bilder…

Bildene her er fra Berkshire, ca en times kjøretur fra London sentrum. Det var her vi var på vår mest kulinariske opplevelse noensinne, nemlig på restauranten The Fat Duck. Helt herlig!!!

 Og stedet var utrolig koselig. Skikkelig engelsk countryside.
Jeg skal lage innlegg om maten i morgen, for det må jo bare deles. 🙂 Matkunst på sitt beste.
Ha en fin kveld videre dere! Så sees vi i morgen. For nå skal mor kose seg med en liten bloggerunde og tv…
Tuddelu!
Klem  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *