LONDON MED FRED 2011

God kveld i stua! Jeg begynte å laste inn bilder fra London, men batteriet holdt ikke helt ut. Så nå ligger det på lading slik at jeg kan vise noen fler bilder i morgen. (Jeg har ikke chipleser, jeg har fremdeles denne gamle macen som henger i en tynn tynn tråd) Men selv uten alle bildene har jeg alltids et par på lur, og disse bildene av husene er jo ganske så sjarmerende synes nå jeg da. Teglsteinsfasader og hus har jeg alltid vært svak for. Jeg har faktisk bodd i et i 5 år, Mamma og Pappas første hus på Strømmen. Det var jammen et flott hus! Synd jeg ikke har bilder…

Bildene her er fra Berkshire, ca en times kjøretur fra London sentrum. Det var her vi var på vår mest kulinariske opplevelse noensinne, nemlig på restauranten The Fat Duck. Helt herlig!!!

 Og stedet var utrolig koselig. Skikkelig engelsk countryside.
Jeg skal lage innlegg om maten i morgen, for det må jo bare deles. 🙂 Matkunst på sitt beste.
Ha en fin kveld videre dere! Så sees vi i morgen. For nå skal mor kose seg med en liten bloggerunde og tv…
Tuddelu!
Klem  

5 Comments

 1. Hei!
  Fine bilder 🙂 Bra dere har kosa dere!
  Har aldri vært i London, men må nok få til det snart…
  Kos deg med bloggrunden!!

  Klem Anette ツ

 2. Nydelige bilder, og for eit flott vær det ser ut som det var! Gler meg til å sjå meir frå the fat duck, har høyrt så mykje om den plassen 🙂

  Ønsker deg ein nydelig dag!
  Klem Helene

 3. Tar i mot London tips med stor glede! Siden jeg og samboeren skal på kjæreste-tur dit i januar

 4. Å heldige dere er:) Jeg vil å til en storby:)

  Ha en fin kveld!

 5. Så kjekt å se flere som har vært på høsttur i London. Vi kom hjem i går.
  Du har også en koselig blogg, og jeg har lagt meg til som følger (tror jeg, plundret litt men tror jeg fikk til).
  Håper vi sees på bloggtreff på lørdag 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *