NOEN LONDON TIPS!

God torsdag dere! Og tusen takk for gratulasjonene til Emmagull. 🙂 Hun hadde en kjempefin dag med både baking og besøk. Og cupcakene ble ikke så værst de heller… Bilder kommer siden! For nå er det tid for en liten bit av London… 

Som dere ser så hadde vi strålende vær, og det alle dagene. Mer perfekt kan man vel ikke få det? Det ble litt shopping, mye god mat og avslappende dager. Herlig!

Siden vi var mer på en kulinarisk reise enn shoppingtur så tenkte jeg å dele noen tips om restauranter. :)Vi spiste lunsj på en tapas resturant som heter Iberica. Her hadde de ok tapas synes jeg, mannen var vel litt mer begeistret. For min del skal det litt til å slå San Leandro som er min favoritt, men for en liten lunsj var det helt topp.

 Vinen var upåklagelig…

 Etter litt mat og drikke tok vi turen opp til Camden, og dette stedet var utrolig herlig!

Masse liv, søte kanaler, marked og en haug av krimskrams butikker. Og hanekammer… Maaange hanekammer i alle regnbuens farger.

Camden er verdt et besøk! Og jeg fikk kjøpt med to lysslynger hjem til gullet og meg selv. 🙂 Mor veldig fornøyd!

 I lille kardemommebyhuset ligger Starbucks. Fint sant?

På fredags kveld var det tid for å sette snuta mot Regent Street, nærmere bestemt favorittrestauranten vår Momo.

Inn en liten stikkvei fra Regent Street kommer man inn i et nydelig lite smug stappfull av restauranter, deriblant Momo. Her får man servet de nydeligste retter fra Nord-Afrika og det til en fin pris.
 Det er så stemningsfullt der inne.

 Kamskjellene er en høydare! Og de er også kjent for gode drinker. Her har dere oppskriften på min favoritt, Momo’s Special:
Rist litt mynte og is.
Tilsett 50 ml vodka, 15 ml sukkerlake, 15 ml sitronsaft. Rist bittelitt til og hell over i et fint glass. Ha litt sodavann på toppen. Mmm… Smaker omtrent som Mojito.

Det var noen London tips fra meg. Hvis dere vil dra på Momo så lønner det seg å bestille bord et par månedere i forkant. 
Ønsker alle en formidabel torsdag!
Klem 
Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *