SLIK BLE DET!

Ja dere… Da er det nye bordet på plass. 🙂 Lykke! Og det beste av alt er at det er såpass bredt slik at det er fint å dekke og pynte på midten og fremdeles kunne ha god plass til tallerkener osv når man har middagsgjester. Vi har kjøpt bordet på Living (det heter Valencia), men det fåes også hos Home&Cottage. Stolene er de “gamle” som vi køpte i Kina. De er litt lave, men vi får se om handy Fred klarer å lage noen andre ben på de. Det kan jo hende!

Også var det en leser som lurte på hvor stor lysekrona er, og nå har jeg målt den til 70 cm dia. Den kjøpte vi i Kina den også, men den kan bestilles gjennom HER.

 
Og frøkna i huset sråler i sin nye prinsessekjole fra WoolLand. 🙂 Riktig så fin synes nå jeg… Også i ull da. Perfekt! Jeg eeeelsker klærne deres!
Ønsker alle fine lesere en riktig fin kveld videre!
Klem

19 Comments

 1. Så fiint det ble vennen. Passet jo perfekt! 🙂 Håper det byr seg en anledning igjen der vi kan kose oss med god vin og biff ala fred! 😉 Hils!

  PS: kjempefin reportasje i Dagbladet – flinka!

  KLEM

 2. Kjempe fint bord og nydelig OSLO-kjole!

  Klem Sigrid 🙂

 3. Anonymous

  Ja Gud a meg , det må være lykken altså ,,, get a life,, prøv å bruk energien dim på viktige ting, ikke bare bullshit interiør, ikke minst for datteren din….

 4. Heisann!

  Så morro, en traff en liten jente med woolLandklær i dag, sååå fine! Fikk navnet på nettbutikken, men glemte det. Har drevet på og googlet woolCompany, woolfactory osv i hele kveld uten å finne det. Men så kom du med navnet! Flotters:-)

  Nå er bukse og genser med elg til lillebror og Oslo-kjole pluss bukse og genser med hjerter på til søsteren bestilt!

  Natta!

 5. Kjempelekkert og de stolene er jo bare helt spesielle..me like:)
  Grattis med flott reportasje, velfortjent:)
  Klem Sissel

 6. Hvorfor i alle dager bruker du tid på min blogg når det ikke interesserer deg? Jeg bruker værtfall tiden min på ting som jeg synes er gøy og interresant.

 7. For et flott bord du har!
  Gleder meg til å få stoort hus der jeg kan ha spisestue 🙂
  Liker bloggen din kjempegodt 🙂
  Ha en god mandagskveld!

  Klem Elisabeth

 8. Grattis med flott reportasje! Flinkesen!

  Bordet passet rett inn i stua hos dere:) Også så deilig med god plass.

  Klem fra Margit

 9. JEG bruker tid til å lese bloggen din jeg Anine…som jeg har sagt til deg tidligere, du er til stor inspirasjon. Kjenner så klart igjen det flotte bordet deres…husk å behandle det med Opalin da;o) Vakker datter som ligner på sin mor i en nyyydelig kjole. Stå på videre! Klem

 10. Hei Anine
  Så lekkert spisebord du har kjøpt deg 🙂
  kjekt med god plass – og gratulerer med
  flott reportasje i Dagbladet ღ Herlig
  bad dere har, og ikke som alle andre ღ
  Love It – Ha en fin kveld videre, klem
  fra Mette

 11. Kjempefin reportasje i Dagbladet. Bordet var kjempefint.
  Kjolen til frøkna likeså. Må ta en titt innom WoolLand jeg nå 🙂

  Jeanette

 12. Gratulerer med flott reportasje i Dagbladet!! 🙂 Så gøy! Har jo sagt det før: badet deres er så lekkert!
  Det spisebordet passet midt i blinken hos deg. Deilig å få et bord som har god plass. Jeg har aldri angret ett sekund på å bestille stort bord her hos oss.

  Ønsker deg en super uke videre!

  Klem,
  AW

 13. Anonymous

  Kjempefin reportasje i dagbladet om badet ditt! Virkelig et flott bad:) hvor har du kjøpt det store rundet sølvfatet som står på spisebordet? ha en fin dag:)

 14. Kjempelekkert bord !
  Bare et lite tips….du nevnte at stolene var litt lave. Hvorfor ikke bare legge puter oppå setene. Det er så mange lekre nå, kan jo ha de i en kontrastfarge også….som fargen på gardinene foreks. ?

 15. Lekkert … liker så godt veggen av mur.

 16. Anonymous

  Nydelig og inspirerende som alltid 😀

  Til “anonym” lenger oppe..jeg fatter ikke at du gidder å kommentere, eller lese blogger hvis du anser interiør som bullshit..spar deg selv, og oss andre for spydige kommentarer!

  Jeg storkoser meg med bloggen din Anine, og det tror jeg de aller fleste av oss gjør. Bloggen din er snakkis i jentegjengen og alle er like imponert av det du får til og hvor flott dere har det 🙂 Stå på !

  Klem, V

 17. Nydelig flott bord:)

 18. Anonymous

  Hei!

  Vi har også dette bordet fra Living 🙂 Vi er kjempefornøyde!…,men det var for høyt i forhold til stolene våre, så vi kappet litt av beina:) Nå er det helt perfekt! 🙂

  Elisabeth

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *