HELG!!!

Jippi! Da var det helg! Og vi er klare for helgens kos med middagsgjester, gullrekka og deilig vin.
Noen nye palnter har flyttet inn i dag også, for nå setter jeg “innelyngen” ut. Som dere vet så synes fruen at det er kjekt med en forandring, og noen planter som ikke trenger så mye vann er en god investering! 😉

Gjesteblogger Karin som ikke har gjesteblogget på aaaaltfor lenge kommer snart over på taco, så nå skal jeg mase på henne. Jammen på tide med et nytt innlegg snart. 🙂 I mellomtiden kan dere jo se oppskriftene hennes HER. Jummy! 

Og dere, etterpå kommer et av husets møbler for salg her på bloggen! 🙂 So stay tune…
Vi sjåast!

Nyt starten av helgen så lenge!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Nydelige fliaer du har mellom benken og skapene på kjøkkenet. Kan jeg spørre hvor de er kjøpt? 🙂
  Klem Helene

 2. KOS dere ikveld !:) Og mas på Karin for meg og, og nevn at jeg skal lage pavlova til middagsgjester i morgen. Blitt fast dessert etter jeg smakte hennes i sommer 🙂

  Hils vennen!

  KLEM

 3. Go helg Anine:)

 4. God helg, Anine 🙂

 5. Stilige små trær! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de?

  God helg til deg og dine.
  Klem fra meg.