KOSEDAG!!!

For en delig start på søndagen! Nå sitter jeg helt alene i sofakroken med kaffen min etter en lang skogstur og bare nyter roen og solen som skinner inn gjennom vinduene. Rett og slett vidunderlig! 🙂 
Resten av dagen skal bare nytes hjemme. Mamma og Pappa kommer på besøk og undertegnende skal i kjent stil diske opp med middag og familiekos. Hva skal dere gjøre i dag da?
Som dere ser er alle gardinene på plass. Og vi er veldig fornøyde! Gardinene kommer fra Mille Moi, og jeg har kjøpt de på Moodies i Asker. Jeg vet det er flere lesere av Villa von Krogh som har kjøpt samme, og det synes jeg selvsagt er stas. 😉 Håper dere er fornøyde dere også!
 Jeg får vel hente meg en kaffekopp til, og så skal jeg ta fatt på spørsmål her inne. 🙂 KOS!
Ha en nydelig søndag kjære dere! PS! Bildet av nytt sofabord kommer etterpå.
Klem  

20 Comments

 1. Litt misunnelig på den flotte stuen din, så deilig ut. Lykke til med middagsgjester.

  Her er jeg alene hjemme idag og skal tilbringe dagen i sofaen, deilig med slike søndager også.

  Jeanette

 2. Lekre, lekre gardiner! Jeg elsker huset deres, det er bare fine ting å se på overalt 🙂 Henter masse inspirasjon herfra! Ha en fortsatt fin søndag!

 3. Kos deg med kaffekoppen og middagsgjestene dine. Her kommer svigerforeldrene mine på kaffebesøk i ettermiddag 🙂
  Elsker interiøret ditt !! Dere har det så utrolig smakfult…

  Søndagsklemmer fra meg 🙂

 4. Hei hei!
  Flotte bilder av et nydelig hjem 🙂
  Alltid koselig å stikke innom deg her inne 🙂
  Kos deg med kaffen og midddagsbesøk.
  Klem klem Ella

 5. Herlig – så nydelig! 🙂

  Jeg kommer på torsdag – blir til lørdag! GLEDER meg til å se deg igjen vennen <3

  KLEM

 6. Flotte gardiner:)

  Ha en fin søndag!

 7. Hei du :)Takk for svar, da får jeg ta turen og titte.. for de var akkurat i min smak. Du har familie på Bjørkelangen ja,koslig da 🙂 Har bare forbundet deg med villa von krogh, men når du skrev navnet ditt her nå, husker jeg at Heidi systue snakket om Anine som var dattra til Tommy, kan det stemme? 🙂
  Fortsatt god søndag til deg også..

 8. Forresten, utrolig nydelig stue du har. Murveggen ved spisestuen er rå fin 🙂

 9. Flott vinkel fra stuen Anine, tror ikke jeg har sett den før…:) Kjempefine gardiner ♥
  Og digger de store putene på gulvet…

  Ha en fin søndag, med hyggelig besøk!

  Klem Line

 10. Vakre gardiner-de passet godt til resten av hjemmet ditt. Ha en herlig søndag videre og kos deg med besøk. PS! Utfordrer deg til å legge ut litt flere middags tips : )

 11. Anonymous

  Må bare innom hver dag. Du har en veldig fin blogg<3 Dere har det såå fint, jeg bare elsker interiøret ditt! Nydelig gardiner, grattis.
  Ha en fin, fin søndag videre.
  Klem Hilde

 12. Kjempefine bilder av en kjempefin stue.
  De gardinene var knallfine.
  Ha en riktig så fin kveld.

  Jeanette

 13. Du har et fantastisk vakkert hjem, Og dere virker så lykkelige sammen 🙂 Flott familie, varmer hjertet mitt og tilfredstiller interiørdrømmen min hver gang jeg er inne hos deg, for det må jeg hver eneste dag 🙂 så at du netopp hadde vert i London selv og vi drar dit i morgen:) gleder oss veldig 🙂
  ønsker deg en kjempefin kveld 🙂
  stoooor kos Yvonne!

 14. Anonymous

  Var veldig fin den kransen du har på veggen.Hvor har du kjøpt den??

 15. Nydelige gardiner =) Her har vi også bare vært hjemme i dag, er så godt =) Jeg har sneket meg til å kaste en hel bærepose med leker. Det må gjøres i smug, for 5 åringen blir såååå skuffet om han ser at jeg kaster noe 😉
  Kos deg med besøket!
  Klem Linn

 16. Kransen er kjøpt hos Bloom Blomsterbinderi på Nesbru. 🙂 De har mange fine kranser.

 17. Anonymous

  Så fin stue du har ,og gardinene var kjempeflotte! Jeg venter i spenning jeg, på hva du har gjort med arve speilet ditt? Skulle du ikke male/spraye det hvitt?? Gleder meg til å se resultat!
  Hilsen Hilde

 18. For en flott stue. Lurte bare på om du kan fortelle litt om gulvet deres. Er det parkett og hva slags farge? Vi skal i gang med å bygge nytt hus, og da er det mange ting som skal på plass. Bla. gulv. Nordlandshilsen fra Marit 🙂

 19. Anonymous

  Hei!

  Hvor har dere bestilt vinduene deres?

  mvh

 20. nydelig stue, jeg elsker bloggen din.

  ha en fin kveld.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *