SWEET! HUMMINGBIRD BAKERY…

Heisann dere! Skal si det blir fort mørkt ute nå… November allerede! Denne tiden her er nesten umulig når det gjelder å ta bilder, for når man kommer hjem er det oftest mørkt ute. Flaks for meg at jeg har noen bilder på lur. Et lite “reservelager” er kjekt å ha som bloggerinne! 🙂

Oktoberbilder fra London og Hummingbird Bakery. Vi måtte jo selvsagt ta turen innom der da vi var i London. Og jeg kan skrive under på at de smaker like søtt som de ser ut til… 🙂

Woopies som på bildet over skal flinke Karin geleide dere gjennom om en liten stund, og jeg gleder meg veldig til å smake! 🙂
Jeg kommer tilbake litt senere med en nyhet som jeg gleder meg veldig over! 
Ha en strålende aften så lenge!!!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *