SWEET! HUMMINGBIRD BAKERY…

Heisann dere! Skal si det blir fort mørkt ute nå… November allerede! Denne tiden her er nesten umulig når det gjelder å ta bilder, for når man kommer hjem er det oftest mørkt ute. Flaks for meg at jeg har noen bilder på lur. Et lite “reservelager” er kjekt å ha som bloggerinne! 🙂

Oktoberbilder fra London og Hummingbird Bakery. Vi måtte jo selvsagt ta turen innom der da vi var i London. Og jeg kan skrive under på at de smaker like søtt som de ser ut til… 🙂

Woopies som på bildet over skal flinke Karin geleide dere gjennom om en liten stund, og jeg gleder meg veldig til å smake! 🙂
Jeg kommer tilbake litt senere med en nyhet som jeg gleder meg veldig over! 
Ha en strålende aften så lenge!!!
Klem

8 Comments

 1. Hej! Missa inte vår stora tävling! KRAM Petra o Ingela

 2. Ha en fin kveld søte deg:)

 3. Oij..nå fikk jeg veldig lyst på noe godt da jeg så disse fine bildene.
  Ha en strålende kveld.

  Jeanette

 4. De så jo ganske så fristendes ut. Skjønner jo nå at jeg må komme meg til London igjen. Flere år siden sist..huff.
  Og når det gjelder å ta bilder i mørke så gjør jeg nesten alltid det. Det er et herk. Gud takk og lov for kamerastativ sier jeg.
  Klem Madelén

 5. Oi, så flotte kaker! Der har jeg aldri vært før. Må huske å ta turen neste gang jeg er i London 🙂

  Klem

 6. Så koselig med det forrige blogginnlegget:) Artig å se hvordan andre interiørinteresserte har det hjemme! Igår hentet ut LOVE-puten jeg vant i give-awayen din tidligere, den passet PERFEKT i sofaen min! <3

 7. Wow! De siste der så skikkelig gode ut! Gleder meg på oppskrift fra Karin, lenge siden sist nå. 🙂

 8. Sa moro at du ogsa har vaert der! Jeg var der i helgen og storkoooooste meg med sonnen min… Skulle bare onske stedet var litt storre slik at alle som ville kunne sitte! Her er min ‘rapport’ fra Humminbird besoket: http://mittengelskehjorne.blogspot.com/2011/10/mixing-business-and-pleasure.html

  Gratulerer med spalten i Bolig Drom!

  Ha en fin fin dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *