THE FAT DUCK

The Fat Duck, kåret til verdens beste restaurant. Fredrik og jeg var der i høst og jeg tenkte å dele noen av bildene med dere. For matkunst er jo ikke å forakte det heller. 🙂 Og ja, det var en opplevelse for livet! Guri land! Hvis dere vil ta en titt på menyen kan dere klikke dere inn HER. På bildet over får vi servert en liten drink som ble laget i nitrogen. SÅÅÅ godt!

En meget spesiell opplevelse… 🙂 Skal ikke se bort ifra at vi drar tilbake ved en spesiell anleding en gang. Og et lite tips til dere som vil prøve å få bord. Dere må ringe samme dato 2 måneder i forveien kl 10.00, dvs kl 11.00 her hjemme for å reserve bord. Kanskje dere har så flaks som vi hadde. 🙂
Jeg har forresten svart dere på de spørsmålene ang huset til Birgit og Andreas i samme innlegget under siste bildet. :) 
Nå skal teen som sikkert har blitt kald drikkes opp og tv´n skal på. Den siste timen skal nytes i vannrett stilling!
Ha en vannrett kveld videre dere også! 🙂
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *