JUL I SPISESTUA

God lørdag! 🙂 Har helgen vært fin så langt? Håper det!

Hos oss har det skjedd litt av hvert. Emma og jeg har malt ferdig den gule hylla som skal opp på pikerommet i dag og så har vi vært en liten tur i Asker på bondens marked. Anette Willemine/Sunhome har vært en liten tur innom Villa von Krogh i dag også, for hun har nemlig kjøpt sminkebordet. 🙂 Alltid like koselig å treffe på bloggevenner. Og ikke nok med det, Emma og jeg traff på Malivas Verden i går også. Veldig koselig!
Ja, helgen den flyr… Og snart får vi middagsgjester igjen. Får vel tenke på å begynne med maten jeg!

I og med at jeg fikk en forespørsel om å legge ut noen nye bilder av spisestua så har jeg tatt noen bilder i dag. Vi er veldig fornøyde med det nye spisestuebordet fra Living/Home&Cottage, men stolene våres er desverre litt for lave. Så min handyman Fredrik skal se om han får gjort noe lurt til julaften. 🙂
Bordet heter Valencia, lampa og stolene er kjøpt i Kina, og de andre møblene er arvet. Gulvet er hvitlakkert eik fra Saga.

 Og dere! Et etasjefat kan brukes til så mangt… En annen vri kommer i morgen!
Nå er det bare å komme seg opp fra kosekroken i stua og inn på kjøkkenet. I dag blir det flatbiff av hjort. Nam! 🙂
Vi sees i morgen med noen nye bilder av “herligheten” på badet. Søte sminkebordet mitt er byttet ut med noe hakke mer rustikt. 

Ha en fortsatt nydelig helg kjære dere!
Klem fra familen von Krogh

11 Comments

 1. Så fin spisestova di er.
  Det etasjefatet var berre rett og slett nydeleg.

  Ønskjer deg vidare ein fin laurdagskveld.

 2. Så fint dere har det, helt nydelig stue, elsker muren deres!! Akkurat slikt bord ønsker jeg meg til spisestua vår også, får vise disse bildene til samboeren tror jeg, for å prøve å overtale han 🙂
  Ha en fin lørdagskveld 🙂

 3. Akk, biff av hjort står på menyen her også, er jo så godt jo!

  Ha en fin førjulstid 🙂

 4. Nydelig spisebord. Nesten så jeg fikk lyst på nytt selv. Ha en fin lørdagskveld

 5. Nyyydelig vakkert 🙂 Du er så flink Anine:) Jeg er skikkelig inspirert:)

  gledes til å se badet i morgen 🙂
  klem Yvonne!

 6. Koselige bilder:)

 7. Koselig dag da;)
  Alltid hyggelig med bloggbesøk ♥
  Knallfint det nye bordet deres altså, og stolene er lekre;)
  Gleder meg til og se badet;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

 8. ÅH så flott det er hos dere!!! Synes mursteinsveggen er kjempeflott og det brekker så fint av mot det hvite. Så pent det blir når man ikke overpynter til jul, men gjør som deg og bruker lys, blomster og litt til. Det nye spisebordet var kjempefint og passet så godt inn. Kos dere masse i advendstiden!!

 9. Kan jeg spørre deg hvilken farge du har på den barnestolen og hvor den er kjøpt ? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *