GAVE & INTERIØRMESSE, TRENDENE!

Pasteller & sterke farger, glitrende krystaller & matte perler, skinnende sølv & rustikk sink. På interiørmessa er kontrastene virkelig til stede! Og det er jo noe av kosen med å gå rundt å titte på de ulike standene. Nemlig kontrastene. Speseilt fargene. Kan det ha noe å gjøre med at man lengter mot vår? 🙂 Jeg tror nok det…

Hva er trenden? Vel… Det er ikke slik at det peker seg så voldsomt ut hva som er trend presis just nu bare ved å se på standene. Anouska er som alltid en fargeklatt, mens Mille Moi sverger mer til de duse nydelige fargene. Jeg sier bare JA TAKK BEGGE DELER! Standene er nydelige og gjennomført… Og her er noen bilder fra Anouska.

Jeg har falt for disse søte “teltene”! Spørs om ikke Emma skal få et slikt på rommet sitt… De er jo knallfine å ha bord og stoler inni, eller noen puter eller sengen… Et drømmetelt for små (og store) piker!

Som vi er vant med tidligere er trendene delt inn i 4 kategorier.
Denne gang i:
New Frequency, sterke rene farger blandet med de duse og digital print utgjør denne herlige trenden. En utfordrer til våres sikre fargevalg de siste årene. Minner meg i grunn om Missoni. Jeg ønsker fargene i den store fargeskalaen velkommen! Ja, hvorfor ikke velge rosa tak på vaskerommet? 🙂 (vi begynner der i kveld, JUHU all over)

New Puzzle, enda en fargeklatt av en trend. Denne gang konsentrert til knæsj oransje, dus blå, sort, hvitt, matt grønt, kjølig lilla og duse pudderfarger. Vel, jeg tenker på Nordal. 🙂 Gå innom den kule standen deres om dere skal ta dere en tur! Bilder kommer senere.

Precious Past, feminint! Veldig moi! Fortidens tradisjoner får fornyet verdi. Det kommer ikke som noen stor overraskelse at dette er noe for meg? Rosa, lette grønne vakre nyanser, dyp plomme og kremete vanilje. Det høres nesten ut som en nydelig dessert! Og jeg vil smake! Inspirasjon fra romantikk (jeg er jo en romantiker), tradisjoner og vintage gjør denne stilen til den mest sukkersøte av de alle. Ikke helt Shabby Chic, for det skal gjerne være blanke flater sammen med de matte. Vi snakker kontraster! Spør du meg så er dette “Shabby Glam” 😉

Summer Twilight, kjent og kjært i ny vri. Og vi snakker mørke farger. Grått, grønt, turkis, rød, og dyp dyp blå… La oss gå tilbake til 70 tallet, men gjør om 70 tallets farger med de sene sommerkvelders mørke naturfarger. Bekken som blir så mørk at den nesten blir sort… Mystisk og mørkt!

Det var et lite innblikk i våren og sommerens “trender”. Jeg kjenner jeg liker alle, så jeg gjør vel som tidligere. Mixer! Blander det hele slik at det blir som jeg vil ha det.

Om ikke annet er jeg sikker på én ting, til sommeren vil jeg ha knæsje farger ute!

Ha en finfin kveld der ute! 
Klem

7 Comments

 1. Helt klart en blanding av disse:)
  De teltene var råstilige – mulig fint ute i hagen for bruk til å komme unna sola for en stund ( ja for jeg regner jo selfølgelig med at vi får en knallsommer i år:)
  Velkommen hjem fra NY da.

 2. telt… akk ja….drømme:) et slikt må jeg ha 🙂
  Velkommen hjem fra NYC 🙂 gleder meg til å se bilder:)
  tusen takk for nok et herlig inspirerende innlegg:)
  klem Yvonne!

 3. Koselig å treffe deg igjen, Anine:)

 4. Oioioi, herlig! Precious past hørtes helt meg ut og ja kjenner jeg 😉
  De teltene var bare rålekre!!
  Klem fra barbro

 5. Så morro det var å treffe deg i dag og så fine bilder du fikk tatt. Håper du hadde det knall på messa :).
  Klem Madelén

 6. Åååå så mye lekkert:):) Et sånn “telt” kunne jeg også tenke meg til min datter. Finnes de i nettbutikk eller noe?
  God helg.
  Klem fra Anine

 7. Hvor for man tak i slike ?? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *