TAPET TIL…

Vaskerommet! Her er tapeten jeg har bestilt til vaskerommet vårt. Vi får to vegger med denne og to med hvite fliser. Tror det blir knall! Jeg ville jo ha litt farger der inne, så fingrene krysses for at den vil passe inn. Tapeten er fra Sanderson, bestilt gjennom Fargerike i Asker. Bilder fra vaskerommet kommer så snart det er noe å vise frem. 🙂

Nå er det middagstid med lillegull. 🙂
Ha en fin mandag videre!
Klem

19 Comments

 1. Ojoj! Det blir ett flott vaskerom!! Har bestilt et liknende tapet til stua fra eijfinger;-)

  Klem Therese

 2. Åh den var fin:)

 3. Åååååå for en deilig og frisk tapet 🙂 Det vaskerommet ditt kommer til å blir fresht!! Lykke til og kos deg der 🙂

 4. Nice! Nå blir det moro å vaske klær også! 🙂

 5. den var kul, jeg har smalt til med fugletapet på ene veggen på kjøkkenet mitt… hoho.. ble stylish… 🙂 elsker sånne tapeter 🙂 tror vaskerommet blir stili… 🙂
  http://dianaousdal.blogspot.com/2012/01/nytt-kjkken.html
  Her kan du se min tapet visst du vil 🙂
  Ha en fin kveld…

 6. Knall!! Grønn: årets farge, og dessuten er farger magisk. Særlig på et vaskerom der man trenger litt inspirasjon 😉

 7. Hei,for en nydelig og vårlig og koslig tapet å ha på et vaskerom da.Mitt ser ut som om noe som har kommet opp gjennom halsen i en fei…ikke bra.Men denne var vanvittig nydelig.Lykke til! Blir nok helt knall ja.Morro å vaske klær fremover da. Klem fra Karin

 8. KNallfin!!!
  Blir herlig med litt farger på et ellers så kjedelig rom (i alle fall kjedelige ting som blir gjort der, hehe)

 9. Åååh, så nydelig og vågalt valg. Noe slikt kunne jeg tenkt meg også, hadde jeg bare hatt muligheten til å ha tapet ;).
  Klem Madelén

 10. Den var kjempelekker. Trenger selv tapet til vaskerom/hobbyrom så denne skal jeg huske på å sjekke ut:)

 11. Så stilig tapet!! Gleder meg til å se resultatet! Vaskerom er som regel utrolig lite spennende, så det er jo morsomt å gjøre det litt anderledes. Kanskje det til og med blir “gøy” å vaske klær, he he….!?

  Ha en flott uke!
  Klem fra fruen!

 12. Nudelig <3 gleder meg veldig til å se 🙂
  stor klem Yvonne:)

 13. Tapeten var rett og slett vakker! Trodde ikke det var mulig å finne en blogg som har det akkurat slik mitt drømmehjem ser ut, men det har du!Fingrene dine er magiske, sikker på at du ikke er en fe? Klem S

 14. For en utrolig fin tapet :)Den kommer til å gjøre deg glad, så kanskje det ikke blir fult så kjedelig å vaske klær ? 🙂 Du er dyktig Anine 🙂 Har sansen for stilen og hjemmet ditt 🙂 Fast Leser 🙂

 15. Sååå nydelig! Gleder meg til å se bildene av vaskerommet når det er ferdig! 🙂

  Hilsen Lene

 16. Herlig tapet! Farger frisker opp. Spennende med grått tak. Gleder meg til å se hvordan det blir sammen. Selv er jeg dårlig på å bruke skarpe farger, men synes det er kjempefint. Liker stilen din. Følger med som fast leser:)

 17. Anonymous

  tipper mannen også er glad for denne tapeten..

 18. Anonymous

  Det er jo tross alt mest en kvinnesone og tapeten er kjempelekker:)
  Jeiii for nytt vaskerom og lykke til:)

  God helg

  Lisa M

 19. Anonymous

  Flott tapet, denne har jeg lyst på selv 🙂 Men hvordan oppfører tapeten seg i forhold til fuktige omgivelser som det er i et vaskerom? Vil den ikke krølle seg og bli ødelagt?

  Silje

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *