FAMILIEKOS!

God onsdag! 🙂 Da er mor i huset 30 år! Artig… Og dette kjøkkenet skal snart fylles opp med familie. Gleder meg! Man må jo feire bittelitt. 
Jeg får vel begynne å forberede middag jeg. 🙂 
Og dere får ha en strålende 22. februar!!!
Klem

66 Comments

 1. Anonymous

  Gratulerer med 30års dagen og takk for en flott blogg:-)
  Ida

 2. Anonymous

  Gratulerer så mye ! Må bare si deg at jeg elsker bloggen din. Den er til stor inspirasjon. Og du deler akkurat passe av privatlivet ditt, og du gjør det ofte med en humoristisk snert. Stå på videre med god-bloggingen. Jeg setter veldig stor pris på den. Nå er det oppussing hjemme hos meg og jeg er stadig innom bloggen din og kikker i blogg- arkviet ditt og finner stadig inspirasjon.

  Klem fra Pia.

 3. Anonymous

  Gratulerer med den store dagen!:) seint ute jeg, men håper du har hatt en superkoslig dag!:) klem fra Nina

 4. Gratulerer såååå masse med dagen som var i går vakre Anine:) jeg er lei meg for at jeg ikke fikk gratulert deg på den STOOOORE dagen men jeg har ikke nett nå når vi holder på å pusse opp så jeg må stikke innom når jeg er i “kottet” 🙂
  håper feiringen din var superflott:)
  velkommen inn i de 30:)
  stor klem Yvonne!

 5. Anonymous

  Gratulere med dagen!=)
  Hurra for deg!

  håper du får en nydelig dag med familie og venner.

  klem Maren

 6. Gratulerer så mye med den store dagen i går Anine 🙂

 7. Gratulerer med gårsdagen!
  Håper den ble TOPP:)

  Klem fra Margit

 8. Gratulerer med gårsdagen 🙂 Jeg lurer på en ting ang kjøkkeninnredningen, da jeg vurderer å kjøpe samme selv nå. Samler det seg mye fett og støv i sprossene og må du tørke vaske mye over dører og skuffer?

  Det er kanskje mindre “bal” med rette flater, men liker så godt den herskapelige stilen i denne innredningen 🙂

 9. Anonymous

  Gratulerer med 30 årsdagen Anine :-). Håper du har hatt en super duper dag med masse kos ;0. Klem Mette

 10. Grattis i efterskott!! :))
  Härliga bilder!!
  Bara älskar dina lampor!!
  Försöker sen länge att få tag på en sån…

  Kram Tina

 11. Anonymous

  Hei!

  Er kjøkkenet deres eggehvitt eller helt hvitt? Har du fargekoden?? 🙂

  Takk!

  Gratulerer med dagen som var 🙂

  Klem

 12. Anonymous

  Gratulerer med dagen som har vært!Ville bare takke for den fantastiske oppskriften på gjærbakst du har delt.Den bruker jeg nå til alt som er,skoleboller,kanel snurrer og boller.Den er helt knall og blir knall gode.Ikveld ble det boller tint i micro og The Voice.Smaker som nybakt og vi storkoser oss.Eneste minuset er at jeg har fått bolle mage..men men..ikke bade sesong enda;-)God helg!

 13. Heisann!

  Lurer på hvor du bestiller diverse møbler fra..? Du nevnte at du bestilte fra Kina i et tidligere innlegg, om jeg ikke tar helt feil. Har du noen linker på seriøse og bra importørsider?
  Mvh Mia

 14. Hei har du hvitt eller krem farge på kjøkkenet? Håper sårt på svar 🙂
  Mvh Mia

 15. Anonymous

  Hei!
  Lurte bare på hvilke kroker du har festet under overskapene på kjøkkenet for å henge opp diverse?

  Mvh Berit

 16. Gratulerer med dagen;) Liker så godt de flotte kjøkkenbildene du pleier å legge ut, har faktisk det samme kjøkkenet selv så det kan vel være derfor *smiler* Har nettopp startet å blogge, og inspireres stadig av dere som har holdt på en stund. Snapper opp litt her og der, så blir jeg vel fornøyd med bloggens utseende etterhvert. Har jo så mye på hjertet, he,he..

  Hilsner fra LilleBessa

  http://lillebessas.blogspot.no/

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *