LAUNDRY ROOM

Hei og GOD kveld! Har dere hatt en fin dag? 
Da har jeg endelig fått knipset noen nye bilder av vaskerommet vårt. Denne gang med vidvinkellinse. Er et litt kronglete rom å ta bilde av siden det er så smalt, men med vidvinkel får vi med det meste. 🙂 Og det liker vi! 
Innredningen er fra KVIK, knotter og vaskebrett fra Vollywood, fliser fra Kina, tapet er fra  Sanderson / colletion caverley wallpapers og heter PORCELAIN GARDEN. En av leserne mine skrev at det fint går med innredning fra IKEA også. 
Det har blitt akkurat som jeg så for meg. Jeg simpelthen elsker dette rommet!
Fra å elske til å ikke elske… Jeg får komme meg opp å pakke kofferten full av puter og interiør. Tusen takk til Maliva´s Verden som tipset meg om vakumposer!!! Med ditt tips får jeg med mye mer stæsj med i bagasjen. 
Vi drar til Marbella på torsdag for å overta leiligheten og jeg er SÅ spent! :) 
Mac´en, kamera og dere får bli med på noen intense shoppingdager i Spania om noen dager. Det blir festlig!
Jaja, får bare hoppe i det… 
Ha en trivelig tirsdag videre dere!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *