LOVE AT FIRST SIGHT!

Hola! Takk for så mange koselige kommentarer om ferieleiligheten. Det er mer enn stas!
Og som dere kanskje husker så grublet jeg litt på noen lamper her hjemme før vi reiste ned. Jeg lot det ligge for å se om jeg fant noe der nede og det gjorde vi. Vi falt for denne begge to, så da var det bare å raske med seg en og dure avsted til neste stopp som var IKEA. Vi valgte den mellomste størrelsen siden bordet ikke er så stort. 🙂 Lampa er fra Habitat, et sukkertøy av en butikk på kjøpesenteret La Cañada. Verdt et besøk om dere er i de trakter! Ikke er det så dyrt heller. 
Det har vært litt av en hektisk og herlig tur… Nå kjenner jeg at jeg trenger noen rolige timer før helgen er omme. Sofakos neste! 🙂

Jo, dere… Nå har Villa von Krogh bikket 4 millioner besøk og DET MÅ FERIES!!! 🙂 Bare å følge med ut i neste uke…

Ha en tipp topp kveld kjære dere!
Vi sees i morgen.

Klem

12 Comments

 1. Kan jeg spørre om du vet hva Lampa heter? Har tittet inn på Habitat sine sider, men kan ikke finne den jeg…. Nå har jeg nemlig lett og lett etter lampe til spisestuen i mitt kommende hjem, men faller liksom ikke helt på plass… Denne kunne kanskje vært noe! Må bare se litt spesifikasjoner osv!!! Funiks hus, Høyglans kjøkken og 100 år gammel hvit spisestue… ikke så lett når ingenting helt faller i smak! 😉
  Takk for en herlig blogg! Mye god inspirasjon!

 2. Hmm, jeg vet ikke hva den heter desverre. Skal sjekke et bilde jeg har på tlf min nå. Kommer straks tilbake til deg. 🙂

 3. Det står ikke noe på eksen jeg har bilde av desverre. Skal få fredrik til å sjekke når han drar ned. 🙂

 4. knallfin 🙂 leter selv etter en flott lampe til spisestuen men klarer ikke helt å bli enig med meg selv 🙂

 5. Habitat ligger også på House of Oslo i Vika:)
  Lekker butikk:)

 6. Herlig feriested!
  Og så stas og innrede noe heeelt annet enn hjemmet:)

  Klem fra Margit

 7. For en fin lampe:)

 8. Lekker lampe!!
  Den likte jeg veeeldig:)

  4 millioner Anine – woooohooo:)

  Ha en fin fin kveld ♥

 9. Fantastisk fin lampe:-) Den var virkelig superfin. Inspirerende fine bilder av vaskerom viser du også lenger ned ser jeg.

  Gratulerer som Interiørbloggeren i Boligdrøm – veldig fint.

 10. åå jeg likte godt skapet og stolen og puffen jeg!;) d var love at first sight for meg!:))

 11. Kjempefin lampe! Og du skal bare glede deg til leiligheta er i orden, og du kan dra på klesshopping på La Canada! Det er et fantastisk kjøpesenter. Alle jenters drøm 🙂 Mango der er heeeeeelt enorm 🙂

 12. Gratulerer med 4 millionsbesøk!
  Millioner av lykkeønskninger til deg 🙂

  Susann

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *