PÅ TRYKK I BOLIGDRØM

God mandag dere! Da har vi kommet oss hjem fra barnehage og jobb, middagen er inntatt og nå skal BoligDrøm nytes før jeg må ut å handle inn til 17.mai. 🙂 Jeg skal lage verdens beste kake som er pasjonsfruktmoussekake med sjokoladefondantbunn. Mmm… Jeg får vann i munnen!

(Pute fra venstre: Day Home, “Kinapute”, LOVE fra Mille Moi. Ugla Bunæs fra Mols/Sandvika Storsenter, stor lysestake Palma/Sandvika Storsenter, Tine K lysestaker og fat fra Moodies. Tekopp fra Traktøren/Sandvika Storsenter, liten tallerken fra Indiska, skje fra Zara Home. Bord fra Riviera Maison.)

I denne utgaven av BoligDrøm har jeg skrevet en liten sak til “interiørbloggeren”. Det er alltid like artig å være på trykk i sånne fine magasiner! 🙂 ICEBAG som dere ser bilde av har jeg kjøpt hos Moodies i Asker. (liker dere de så kan dere vinne en slik en om ikke så lenge) De er helt geniale!
På tide å nyte roen en times tid. 🙂
Nyt kvelden dere med!
Klem


PS! En av leserne mine skrev i går at HABITAT, der jeg har kjøpt lampa, også finnes på House of Oslo. Det var jo supert for dere som vil ha samme lampe! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *