PÅ TRYKK I BOLIGDRØM

God mandag dere! Da har vi kommet oss hjem fra barnehage og jobb, middagen er inntatt og nå skal BoligDrøm nytes før jeg må ut å handle inn til 17.mai. 🙂 Jeg skal lage verdens beste kake som er pasjonsfruktmoussekake med sjokoladefondantbunn. Mmm… Jeg får vann i munnen!

(Pute fra venstre: Day Home, “Kinapute”, LOVE fra Mille Moi. Ugla Bunæs fra Mols/Sandvika Storsenter, stor lysestake Palma/Sandvika Storsenter, Tine K lysestaker og fat fra Moodies. Tekopp fra Traktøren/Sandvika Storsenter, liten tallerken fra Indiska, skje fra Zara Home. Bord fra Riviera Maison.)

I denne utgaven av BoligDrøm har jeg skrevet en liten sak til “interiørbloggeren”. Det er alltid like artig å være på trykk i sånne fine magasiner! 🙂 ICEBAG som dere ser bilde av har jeg kjøpt hos Moodies i Asker. (liker dere de så kan dere vinne en slik en om ikke så lenge) De er helt geniale!
På tide å nyte roen en times tid. 🙂
Nyt kvelden dere med!
Klem


PS! En av leserne mine skrev i går at HABITAT, der jeg har kjøpt lampa, også finnes på House of Oslo. Det var jo supert for dere som vil ha samme lampe! 🙂

11 Comments

 1. Så koseligt :))fin blogg du har !!!

 2. Spørs om jeg ikke må unne meg Boligdrøm nå midt i eksamenstiden. Litt gleder skal man jo også ha!

 3. Så fin du er på trykk 🙂
  Du, mannen min snakket plutselig om deg, hu derre villa von krogh, han husket deg fra bildene fra glansdagen hihi.
  goood kveld!
  klem

 4. Anonymous

  hei:)
  Jeg har lett etter pasjonsfruktpure i mange store butikker, men finner det aldri.
  Hvilke produkter pleier det å stå med?

 5. Enten så står det der de har frossen frukt eller så må du spørre. Jeg har bare funnet det på Centra på Høvik. De hadde det ikke ute, men jeg spurte og de hadde på lager. Aner ikke hvorfor det er så himla vanskelig å få fatt i! Håpløst!

 6. så gøy! gleder meg til å lese det bladet, både hva du har skrevet og resten da;)

 7. Kan du legge ut oppskrift på denne kaken, høres ut som en drøm av en kake !!!

 8. Takk for tips om Moodies, jeg lurte fælt på hvor man kunne få tak i en sånn icebag da jeg så de i bladet. Kommer vel bilde av kaka håper jeg? 😉

 9. Marte Stadsnes

  Jeg blir gjerne med:-) gratulerer med 4 million fortjente visninger:-)
  marte.stadsnes@gmail.com
  Klem Marte

 10. Anonymous

  Skulle ønske jeg kunne ha like mye stæsj framme som deg. Så søt ugle og fine lysestaker. Funker dårlig hos meg med en 1 og 2 1/2 åring… Må vente noen år gitt…
  Pia U

 11. Anonymous

  Gøy at du skriver for Boligdrøm. Men skrev du innlegget lenge i forveien? Du hadde kanskje håpet det skulle være litt finere vær nå eller…? hehe

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *