FROKOST I…

NOTTING HILL! 🙂 Høstkos for oss er blant annet å ta en tur til London, og et frokostbesøk til Gail’s i Notting Hill en lørdag morgen etterfulgt av maked og liv i gatene er verdt å få med seg. Der kan man finne alt fra plastikksmykker til de fineste antikke gjenstander. Skikkelig skattejakt for voksne!

Og i en liten butikk nesten øverst i Portobello Road finnes et av hav av ulike dørhåndtak, knotter og diverse gammelt interiør. En av mine favoritter! Spørs om ikke et blir noen håndtak til badet derfra. 🙂 Jeg aner ikke hva den heter, for meg heter den bare “knottebutikken i Portobello”. 🙂

Og etter en lang dag på marked kan man jo alltids titte innom Hummingbird bakery å kjøpe en berømt cupcake.

Mmm… Gleder meg til London igjen!
Har dere noen gode London tips? 
Nyt resten av lørdagen fintfolk!!!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *