FROKOST I…

NOTTING HILL! 🙂 Høstkos for oss er blant annet å ta en tur til London, og et frokostbesøk til Gail’s i Notting Hill en lørdag morgen etterfulgt av maked og liv i gatene er verdt å få med seg. Der kan man finne alt fra plastikksmykker til de fineste antikke gjenstander. Skikkelig skattejakt for voksne!

Og i en liten butikk nesten øverst i Portobello Road finnes et av hav av ulike dørhåndtak, knotter og diverse gammelt interiør. En av mine favoritter! Spørs om ikke et blir noen håndtak til badet derfra. 🙂 Jeg aner ikke hva den heter, for meg heter den bare “knottebutikken i Portobello”. 🙂

Og etter en lang dag på marked kan man jo alltids titte innom Hummingbird bakery å kjøpe en berømt cupcake.

Mmm… Gleder meg til London igjen!
Har dere noen gode London tips? 
Nyt resten av lørdagen fintfolk!!!
Klem

8 Comments

 1. Jeg elsker museumsbesøk. Kunst og håndverksmuseumet Victoria & Albert anbefales 🙂

 2. Takk for tips! 🙂 Det skal sjekkes ut.

 3. Dersom datteren deres skal være med, anbefales lunsj på Rainforest cafe midt i sentrale London.

 4. Anonymous

  Hei Anine!
  Skulle ikke hatt noe imot frokost der jeg heller! Der var så mye godt at jeg ikke hadde visst hvor jeg skulle begynne! Og en WeekEnd-tur dit hadde vært i minste laget dersom alle delikatessene skulle vært prøvd ut! Spørs om ikke livreimen også måtte stilles ut flere hakk etter endt opphold.
  Knottebutikken hadde forøvrig vært midt i blinken for meg nå! Vi har kjøpt hus og jeg har malt kjøkkenet. Det som før var mørk massiv eik er nå blitt hvitt og lekkert. Bestilte knotter og skuffegrep i går – hvite porselensknotter til skapene og messingskåler til skuffene.Det er det samme som jeg har nå og er godt fornøyd med det. Gleder meg til å bli ferdig. Ønsker deg en fortsatt fin helg og riktig god tur til det store utland. Hilsen Berit

 5. Anonymous

  denne tutta er også forelsket i London, har reist på jenteturer et par ganger, kan anbefale “we will rock you” musikalen, den var magisk <3

  Silje

 6. Jeg elsker London! Og paris da:)
  Vært mange turer til London, finner stadig nye steder og skatter. Lurer på om vi ikke spiste der da vi var i Notting Hill, kjenner igjen teglsteinen<3
  Har flere gode spisested-tips, men er ikke så lett når man ikke fester seg til navnene. Tror jeg må bla i litt bilder:)

  Nyt dagen!
  Klem fra Margit

 7. Skal dit på fredag! Guttene mine skal se roing i forbindelse med OL mens mor tar seg heller en tur til Notting Hill :-))) Vet godt hvilken knottebutikk du mener. Elsker å rote rundt der! Og Besøk på Hummingbird er jo bare et must! 🙂

 8. Anonymous

  hei…skal til london for første gang i slutten av august med noen venninner…gleder meg som et lite barn 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *