GOD MORGEN!

Happy friday! Og fridag! 🙂 Etter en sterk en, god frokost og en fordypning i kokeboka er jeg suuuperklar for helg. Jeg har antageligvis tatt meg vann over hodet og lovet Emmagull en bakeglad helg med både cupcakes og kake, så her bør det vel inviteres til selskap… 🙂 Jaja, nå er helgen er proppa med aktivter! Fort gjort. 🙂
Og dere, jeg ble litt oppslukt av matdebatten i går kveld og det gikk desverre utover bloggen! Jeg lover litt hyppigere og fler blogginnlegg fremover.
Har dere noen koselige helgeplaner da? Deres helg også proppa kanskje? 😉
Nyt denne vakre høstdagen!!! Så sees vi etterpå… Kankje med noen vellykkede cupcakes? Vel, det gjenstår å se! Det har ikke forekommet riktig enda… 🙂
Klem


PS! Kaffekoppene “New Wave” er fra Villeroy & Boch/Sandvika Storsenter. Love them!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *