SMÅNIPS

Heisann fintfolk! Har dere hatt en strålende helg så langt? 🙂 Det har vi. Helgen ble like effektiv som planlagt og nå skal siste rest nytes i armkroken til min kjære som har vært på fisketur hele helgen. Perfekt!
Litt shopping har det også blitt… Det er jo ikke så lett å gå tomhendt ut av Rafens. En godteributikk for voksne! Synes nå jeg da… 🙂 Et par nødvendige ting som matboks og termos, noen enkle og søte cupcakesformer til Emmas bursdag, noen strikka kjøkkenkluter til mor og te til sene høstkvelder fikk bli med hjem til Villa von Krogh. Har dere smakt denne teen? Kan anbefales! Mmm, tror jammen jeg skal lage meg en kopp nå jeg.
Håper dere får en rolig og behagelig kveld videre. Vi blogges i morgen!
Her er det filmtid. Kooos.
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *