MIN ALLER SISTE…

Hei igjen. 🙂 Som jeg skrev i sted så går det litt rundt innimellom og det gjorde det visst da også. Den andre artikkelen/intervjuet kommer ikke ut før i morgen og det hadde det vært litt dumt om jeg hadde publisert det først… 🙂 Enda godt jeg kom på at det først er i morgen!
Men BoligDrøm har kommet i hyllene og dette er siste nr jeg er med i. Nå har jeg skrevet tre innlegg til interirbloggeren og det har vært veldig stas! Mon tro hva det neste blir? 🙂 At bloggen skulle føre med seg så mye glede og muligheter hadde jeg aldri forestilt meg. 4 år med ubeskrivelig glede. Må si jeg gleder meg til de neste 4 også! 
Så BoligDrøm, tusen takk for meg. 🙂
Nå er det lalletid, så vi “sees” i morgen!
Nattinatt alle sammen! Drømme søtt. 
Klem

2 Comments

  1. så morro:) gleder meg til å se:)

  2. Du er jo veldig flinka også da, så ikke så rart du blir fabget opp diverse steder…smi mens jernet er varm er det noen som sier…så smi!!
    Liker veldig godt dine innlegg, de forgyller min hverdag!! Takk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *