TRE PÅ TRE!

Hipp hurra for tirsdag! I dag har jeg omrokkert litt på interiøret igjen. Føler i grunn jeg ikke gjør stort annet til tider… 🙂 Hit og dit, inn og ut av skapene, opp og ned i kjelleren, frem og tilbake… Jeg løper rundt meg selv til tider! Flere interiørbloggere som kjenner seg igjen? Haha, det blir vel slik når man blogger om hjem og interiør. Fine fjøla mi er fra Moodies i Asker/HK Living, jeg elsker den!!! Har fått mer og mer sansen for naturlig treverk. Må si meg ganske fornøyd etter dagens lille kjøkkenstyling. Ble så koselig atte…
I dag er Aninemor i media igjen også, hele to steder! Jeg har ikke fått det ene magasinet enda, men har intervjuet tilgjengelig. Kanskje det kommer om en time eller to! 😉
Vi sees litt senere, først er det tv titting og sofakos.
Ha en fortreffelig høstkveld så lenge!!!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *