DE FINESTE ULLKLÆRNE…

Hei i stua! Da har jeg kommet meg på plass foran macen igjen. 🙂

Tidligere i dag mailet jeg WoolLandjentene og spurte om jeg kunne få noen bilder så jeg kunne få vise dere, og det fikk jeg! WoolLand har de aller søteste ullklærne til barn og den nye kolleksjonen er enda bedre enn den forrige som jeg forøvrig også elsket. Emma har jo hatt disse klærne forrige sesong, og det aller beste ved de ved siden av at de suuupersøte er tykkelsen. Man trenger ikke noen andre klær over, her holder det med ulla! WoolLand har også fine klær til oss voksne. 🙂

 Vil du være elg eller norsk? 🙂

Det er jo ikke så altfor lenge til vi har behov for ull, så da tenkte jeg at jeg skulle dele dette vakre, fantastiske og flotte merket WoolLand med dere. Nettbutikken deres kan dere se HER.

Herlighet, er klokka snart 20.30 allerede!!?? Denne dagen var over på et blunk… 🙂
Vi blogges siden folkens, enjoy the rest of the evening!

Klem

Dette er ikke et sponset innlegg.

3 Comments

 1. I know – disse er bare helt herlige:)
  Så fine farger og litt anderledes, det liker vi ♥

 2. Herlige klær!
  Trenger ull til disse små♥ Og da er det ekstra stas at de er fine å se på også!

  Klem fra Margit

 3. NICE!! Jeg liker woolland, å skal kjøpe litt til snuppa i år! Liker så godt shortsen fra fjordårets kolleksjon!

  Fin kveld til deg! 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *