HVA TROR DERE?

Sitter her og “tygger” på en grønn sjenk… Min stakkars mursteinsvegg har vært sjenkløs i noen uker nå. Det er jammen ikke enkelt å finne den perfekte vakre skatt som skal få stå i front av denne veggen, men i dag tror jeg (97,5% sikkert) at den dukket opp på mobilen min. Monica på Zanz var som alltid like behjelpelig og søt og sendte meg bilde av en grønn skatt hun har i butikken. Om den får flytte inn i Villa von Krogh gjenstår å se… 🙂 Får sove på det! Ser den ikke fin ut kanskje?
Litt stusselig i spisestua om dagen… Jaja, pytt pytt… 🙂
Hva ville dere valgt? Grønn eller eller noe annet? 
Vi har jo  bittelitt grønt interiør… Blant annet den store klokka nede over sofaen. 🙂 Ja, og grønne planter… Veldig glad for innspill dere!
Forsatt GOD torsdag!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *