HVA TROR DERE?

Sitter her og “tygger” på en grønn sjenk… Min stakkars mursteinsvegg har vært sjenkløs i noen uker nå. Det er jammen ikke enkelt å finne den perfekte vakre skatt som skal få stå i front av denne veggen, men i dag tror jeg (97,5% sikkert) at den dukket opp på mobilen min. Monica på Zanz var som alltid like behjelpelig og søt og sendte meg bilde av en grønn skatt hun har i butikken. Om den får flytte inn i Villa von Krogh gjenstår å se… 🙂 Får sove på det! Ser den ikke fin ut kanskje?
Litt stusselig i spisestua om dagen… Jaja, pytt pytt… 🙂
Hva ville dere valgt? Grønn eller eller noe annet? 
Vi har jo bittelitt grønt interiør… Blant annet den store klokka nede over sofaen. 🙂 Ja, og grønne planter… Veldig glad for innspill dere!
Forsatt GOD torsdag!
Klem

32 Comments

 1. Den ser utrolig flott ut,jeg hadde takket ja med det samme;)
  Jeg tror den hadde blitt veldig fin ved spisestuen og ved den flotte murveggen:)

 2. Jeg syntes skjenken ser veldig fin ut og passer sikkert perfekt til veggen din. Blir mer dybde i rommet med grønnfargen. Godt valg 🙂

 3. Den var kjempefin 🙂 Gøy med noe nytt!!

 4. Den var superfin 🙂

 5. Anonymous

  Synes den såg skikkelig fin ut. Så fin farge til teglstein da:) synes du skal kjøpe den:) hilsen Ann t. En trofast leser men som aldri har kommentert før:)

 6. Anonymous

  Uff,nei kjøp no nytt…

 7. Noe nytt? 🙂 Jeg har lett og lett, men finner ikke noe nytt som passer… Noen tips?

 8. Ann t, velkommen til kommentarfeltet! 😉

 9. Kommenterer for første gang jeg også;) Skjenken var helt nydelig, grønt er skjønt! Og blir du lei er det jo bare å male den! Gamle møbler har bøtter med sjarm som du ikke finner hos nye møbler, løp og kjøp:)))

  Ha en herlig kveld!

  Klem fra Hege

 10. Hadde ikke tenkt, bare kjøpt. Kontrastene er råstilige:-))
  Lykke til med valget

  Klem Anita

 11. For en flott skjenk! Herlig grønnfarge. Tror den hadde blitt nydelig mot teglsteinen og spisebordet. Blir nok et blikkfang i stua og en fin kontrast mot det lyse. Skulle ønske jeg var litt modigere selv. Jeg ender dessverre oftest opp med noe lyst… Egentlig litt kjedelig..

 12. Anonymous

  Go for it! Tenkte med en gang på klokka di jeg, så dette harmonerer bra 🙂

  Mvh,
  Tanja K

 13. Nydelig! Elsker når folk tørr å sette litt farger inn blant interiøret! Go green 😀

 14. Kjøp den grønne hvis du liker formen og størrelsen etc, eventuelt male den i en annen farge senere kanskje?
  Dette er vanskelig! Man skal være ganske så sikker..

 15. Er hundre prosent sikker på at den grønne skjenken vil passe utmerket mot den rustikke, flotte mursteinsveggen. Som jeg også ser på bildene dine, så har du jo litt grønt fra før også. Som vi alle vet: Grønt er skjønt 😉 Gleder meg til å se hva valget ble til slutt. Lykke til 🙂

  Klem Wanja

 16. Jeg hadde helt klart valgt den grønne sjenken, for den var lekker, og jeg tror den blir perfekt sammen med teglsteinsveggen din. 🙂 ha en fin kveld!

 17. Anonymous

  skjenken så kjempefin ut men jeg tror nok jeg hadde malt den lys etterhvert 🙂

 18. Anonymous

  Hei Anine!

  Du må ikke lure lenger! Den skjenken SKAL du kjøpe!! Det blir helt rått:) Er så kjedelig hvis alt er helt i samme stil. Har en gammel skjenk jeg har malt hvit for et par år siden. Nå har jeg lyst til å male den i petrolfargen…
  Gleder meg til å se bilde når skjenken er på plass:)

 19. Hei.
  Hvor har du kjøt mursteinsflisen?

 20. Anonymous

  den bli kjempe fin til teglesteinveggen din, helt perfekt!:) nydelig var den.
  go for it sier jeg også!
  ha en nydelig kveld.
  mvh line:)

 21. Mursteinen er fra en revet bygård i Kristiansand. 🙂
  Du kan ta kontakt med firmaer som river gamle bygårder for å høre om de har noe stein noen sted.

 22. Anonymous

  Rødt og grønt er jo komplementære farger, så den grønne sjenken vil helt klart komme godt frem med murveggen bak og vil kanskje bli litt dominerende i forhold til det andre interiøret ditt… Men det gjør kanskje ikke noe… Hilsen vinglepetter

 23. Anonymous

  Hei.
  Synes du har et utrolig nydelig hjem, men synes ikke skjenken passer så fint inn hos dere… Men det er min mening 😉
  jeg synes glamstilen forsvinner viss du har for mye “shabby” blandet inn. Det hadde vært annerledes viss den ikke hadde sett så slitt ut, og hadde hatt noen andre knotter istedenfor de “vriderne” -og en annen farge;) synes du skulle velge brun eller hvit, så det ikke blir så mange forskjellige farger på møblene.
  Blir spennende å se hva du velger
  Ha en superdeilig helg på fjellet med din familie 🙂
  W

 24. Synes den var kjempe lekker 🙂 Fargen er nok ikke helt den jeg ser for meg hos dere, men om dete r en farge dere vil bli lei så kan dere jo “bare” male den om.
  ..er for men en myntgrønn farge ;p

  Ha en fin helg.

 25. Aha. Takk for svar:-)

 26. Anonymous

  Hei!

  Jeg har hatt en grønn skjenk,ble fort lei av grønnfargen.Kan selvfølgelig males,men da blir sjarmen og sjelen med den gamle skjenken ødelagt.Men,fin er den!

 27. Anonymous

  Kjøp! Hvis ikke gjør jeg det. hehe…
  Synne

 28. Anonymous

  Hei.. Nyt fjellet og høstkosen. Denne sjenken er ikke helt min stil, men tenkte på klokken deres med engang, og tror den vil gli rett inn i deres hjem.. Du vil uansett få den til å passe, litt brytninger er tøft.. Skulle ønske jeg turte.. Lykke til med valget

  Siri Merete

 29. Anonymous

  Lurer mer på den knall fine lampa du har over spisestua 🙂 skjenken var tøff den og blir du lei kan du male 🙂
  Gooo tur til fjells 🙂
  Hilsen Silje

 30. Hurra for GRØNNT !!! Ja, Anine ! 🙂

  God helg !
  ANETTESHUS

 31. Jeg tror den kommer til å passe veldig godt inn, og ønsker du et mykere uttrykk etter hvert kan den vel alltids males 🙂 Elsker mursteinsveggen din! Gir en røff men allikevel lun stemning…

 32. ååå den var fin!! ikke kjøp den! jeg vil ha den!!!!!;))helt perfekt jo!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *