HER ER KAKA!

Riktig GOD kveld! :) Da har siste gjest nettopp reist og bilder fra den store dagen lastet inn til bloggen. Herlig! Og her er årets bursdagskake. Inspirasjonen fikk jeg fra kakelysene og da ble kaken på en måte bare til utifra de. Polkastenger, godis og DENNE kakeoppskriften ble en sikker vinner. 🙂 Emma synes karusellkaka var kjempefin, og da er mor fornøyd…

Jeg har bare klippet ut en sirkel av en papptallerken, laget marengs (vispet melis og eggehvitte med en dæsj rosa konditorfarge) Smutre margengsen oppå tallerkenen og dekorert med minimarshmallows. Greit å bruke noe som ikke veier så mye. De tre polkastengene har jeg teipet sammen og pinnene har vi tusjet opp. Kakeoppskriften jeg har brukt er helt ypperlig til denne kaka fordi den er litt kopmakt. Polkastengene sto stødig. 🙂

Alt godteri er fra den fantastiske godtebutikken Dropsen og lysene er fra Sprell, begge på Sandvika Storsenter. Kakefatet finner dere hos Traktøren på samme senter.

To lykkelige kusiner…
Da er det på sin plass å ønske alle GOD HELG!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *