NOSTALGI OG OLIVENTRE

God kveld! Litt sent, men bedre sent enn aldri sies det. 🙂 
Noen gamle arvede staker har blitt børstet støv av og lyser opp tilværelsen i spisestua. Disse minner meg om mormor og mamma, kos å ha noe personlig som man smiler av fremme. Og jeg er SÅ glad for at jeg klarte å holde sprayboksen unna disse to i den værste “jeg spraylakkerer alt HVITT” perioden min for et par år siden. Takk til det lille snev av fornuft som bet tak i meg da! 🙂
Og dere, oliventreet mitt er ikke ekte. 🙂 Det ser faktisk veldig ekte og fint ut til å være av plast. Koster selvsagt litt, men holder seg jo år etter år. Jeg vet at interiørbutikken 2Søstre på Sandvika Storsenter har de i sin butikk nå, så dere kan ta turen til storsenteret for litt vårlig plast. 😉
Jeg bare skyller mine i dusjen når de har blitt litt støvete. 
Håper dere har hatt en fin mandag alle sammen. Vi har hatt første dag i nytt kontor i dag, litt kaos men samtig gøy. Kommer bilder etterhvert. Vi blogges igjen i morgen vi.
Nyt kvelden med beina høyt! 
Stooor klem


PS! Jeg har fått Luxo L-1 lampe på pulten min. Stas! 😉

0 Comments

 1. Anonymous

  Hei igjen du – jeg rekker jo ikke mer enn å legge inn en kommentar så er du her med enda et nytt innlegg! Flinke deg! Apropos messingstaker, dette hjemmet er fritt for alt av messing og kobber. Det har jeg gitt bort for lengst. Men må nok si det er et par ting jeg gjerne skulle spart på. Sånn er det med den sakern. Fortsatt en fin mandagskveld til deg fra Berit

 2. Hei Anine!

  Har fulgt bloggen din lenge no, og endelig har eg fått meg min egen blogg så eg kan “delta” meir i denne fantastiske bloggeverdenen!(ta gjerne turen innom)
  Eg må bare få sei at du er ein inspirasjonskilde uten like!! Elsker bloggen din og huset ditt!! Og den teglsteinveggen din er eg blitt heilt forelska i. Takk for at du deler søte du:))

  Lykke til med nytt kontor! Spennende:)
  Klem

 3. Anonymous

  Er det bare hos meg at bildene dine blir små? Hele bloggen ser rar ut:( kun hos din logg det er slik.

 4. Hallois! Kjøpte meg rosa stearinlys her om dagen jeg også, tror det er ganske så “in” nå ja. Dessuten skal vi ha to jentebursdager her, så hva er vel mere ønsket enn rosa lys da?!! Hihi, ha en superflott uke Anine! Flotte lysestaker du har der 🙂 Klem Anne

 5. Anonymous

  Beautiful and original candlelight holders! I wished to have one of those as well. Have a nice Tuesday!

 6. Heisann;) Riktig så fine var de….

 7. Anonymous

  hihi, nå må jeg fnise.
  Lysestakene dine er to menora staker, et av jødedommens eldste symboler, du vet det sikkert, men kanskje ikke alle leserene dine vet det.
  Et av de viktigste kjennetegnene i tillegg til de syv “armene” er at den er gullfarget. Vet ikke hva de mest konservative rabbinerene hadde sagt til at “blogge Anine” i sin hvite periode hadde latt dem få en runde med sprayboksen. lol.
  Fine er de i alle fall, og så flott og uvanlig at du har to!!
  Med de beste ønsker om et flott nytt år,
  Trine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *