ÅRETS FARGE 2013

Hei folkens! Da har Fargerike nettopp lansert “årets farge 2013” og vi går fra fjorårets vakre grønne til årtes PURPLE. I år er det lilla som gjelder dere og jeg gleder meg til å se fargekartet neste uke. 🙂 Fikk desverre ikke vært på lanseringen i dag, men det er jo straks i butikk så det er ingen krise.

Hva synes dere om årets farge? Fargene er tilgjengelige fra neste uke. Skal man finne noe å male kanskje? 🙂
Jeg har også intervjuet Emma og hun er helt enig med Fargerike i denne avgjørelsen. Hun ønsker seg lilla rom til hun skal begynne på skolen med de gardinene på bildet over her og gullspeilet. Frøkna har sansen! 😉 Interiørgenene lenge leve…
Blir spennende å se hva interiørmessa har å by på neste uke også, mulig vi finner et og annet i årets farge! 
Nå er det sushitid! Jippi!!!
Ha en fin ettermiddag alle sammen! Vi blogges senere.
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *