ÅRETS FARGE 2013

Hei folkens! Da har Fargerike nettopp lansert “årets farge 2013” og vi går fra fjorårets vakre grønne til årtes PURPLE. I år er det lilla som gjelder dere og jeg gleder meg til å se fargekartet neste uke. 🙂 Fikk desverre ikke vært på lanseringen i dag, men det er jo straks i butikk så det er ingen krise.

Hva synes dere om årets farge? Fargene er tilgjengelige fra neste uke. Skal man finne noe å male kanskje? 🙂
Jeg har også intervjuet Emma og hun er helt enig med Fargerike i denne avgjørelsen. Hun ønsker seg lilla rom til hun skal begynne på skolen med de gardinene på bildet over her og gullspeilet. Frøkna har sansen! 😉 Interiørgenene lenge leve…
Blir spennende å se hva interiørmessa har å by på neste uke også, mulig vi finner et og annet i årets farge! 
Nå er det sushitid! Jippi!!!
Ha en fin ettermiddag alle sammen! Vi blogges senere.
Klem

0 Comments

 1. Nydelig farge!! Ifi har fargen Indigo som årets farge. (Hvis jeg ikke husker feil)

  God kveld!

 2. Anonymous

  Hei Anine:-) Så bra at lilla er årets farge. Har en fond vegg på stua mi som er malt i mørk aubergin med jotun sin maling pure colour. Digger den matte malingen. Følger med på bloggen din og blir så inspirert av alle bildene du legger ut:-) Ønsker deg en fin kveld:-) Klem Siv Grete

 3. Hei 🙂 Jeg har smuglest bloggen din lenge, og fant ut at det kanskje var på tide å si hei 😉 Jeg er veldig glad i lilla, og vurderer faktisk en lilla tapet på en vegg i gangen her… Det er riktignok uavhengig av om det er interiørblogg eller ikke 😉 Du har en utrolig inspirerende blogg, og jeg koser meg med alle interiørbilder du legger ut. Det er artig å se hvordan andre tenker og dekorere. Vi er midt i oppussing av gammelt hus, og det er fint med gode ideer 🙂 Ha en fortsatt fin kveld. Mvh Ann- Merethe

 4. Synes det var en deilig farge å se på:) Hadde vært veldig beroliget rundt den:) Men den er kanskje litt “mye” for andre.

 5. Lilla!!! Jippi! Det er en av mine favorittfarger… Har masse lilla ting 🙂
  Selv om jeg nå om dagen pynter mye med turkis og pasteller…
  Nydelige og inspirerende bilder!
  Ønsker deg en NydeligFlott torsdagskveld!!
  Klem fra Julie 🙂

 6. Anonymous

  Hei!
  Ser at du skriver noe om en interiørmesse neste uke, hvor holder den til? Er den åpen for alldeles eller er det lukket arrangement? 🙂

  -Hege

 7. Ånei, for meg:)
  Jeg har aldri vært noe lilla menneske, fikser ikke helt den fargen…
  Men, men, det er godt man ikke MÅ følge trendene da, haha:))

  På jenterommet blir det nok kjempefint!

 8. Anonymous

  Elsker lilla og rosa så det blir ikke feil 🙂 Blir på tilbehør her da huset kun er 1 år og eneste malingen som skal gjøres her i år er en pipe inne og hele huset utvendig. Det blir ikke lilla, det blir hvitt 😉 Bare lillesøster blir født og våren kommer så skal det males 🙂

  Hilsen Hege

 9. Anonymous

  Lilla interiør? Nopp, ikke hos meg. Men skal nok medgi at det øverste bildet her virker veldig tiltalende og er jo egentlig utrolig lekkert. Så er det vel ikke så trendy hos meg i år da – men jeg trives og det er det viktigste!
  Ha en strålende torsdagskveld Anine! Hilsen Berit

 10. Jeg kjøpte inn nye puter i lilla i høst. Og så fulgte det med litt nips i samme farge 🙂 Så da er jeg visst klar for våren!
  Ingrid

 11. Anonymous

  Har akkurat kjøpt en Howard sofa i lilla og er super fornøyd! Var litt skeptisk før vi fikk den hjem, men til lyse vegger og mørkt gulv passet den veldig bra inn, synes vi 🙂 Da har vi iallefall valgt årets farge og det var jo litt gøy!

 12. Åhhh, jeg liker … Nei! Jeg elsker lilla! 🙂
  Dette er min favoritt farge, så jeg er glad for at dette er årets farge 🙂
  Ha en fin kveld 🙂
  Edyta

 13. Anonymous

  Hei!
  Nydelig lysekrone du har i hallen din!!Vet du målene på den? Er den å få kjøpt via noen nettbutikk?evt pris? Hvor høyt under taket er det der den henger? Mange spørsmål, men holder på med husprosjekt selv nå og lysekrone til hallen er ikke så lett.

 14. Så hyggelig at det ble årets farge da)Jeg malte HELE stua mi lilla i sommer! Elsker lilla,spessielt blandet med beige og grått! Ønsker deg en riktig god helg! Jeg har foresten lagt meg til som leser,jammen flott blogg du har!))

 15. Anonymous

  Sier meg enig med Emma. Dette liker vi 🙂

 16. Anonymous

  Godt med farger igjen. Selv om hvitt er lekkert, så synes jeg det til tider har vært litt for tandert og bleikt de siste årene.

 17. Lilla er supert! Har en lilla sjeselong/sofa fra noen år tilbake. Forelskelse fra første blikk og vips var den kjøpt. Langt fra vanlig prosedyre her i huset kan jeg si, her venter vi og tenker oss godt om før vi handler.

  Men vi er så fornøyde med den knall lilla sjeselongen!

  Velkommen til årets farge sier no jeg da!

  Ha en fin tirsdag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *