FAKE IT

Heisann! Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer å holde liv i det falske oliventreet mitt. Vel, der har dere svaret, det er ikke ekte. Jeg kjøpte et par stk for noen år siden hos Moodies, men har også sett at 2 Søstre på Sandvika Storsenter har de. Det er stor forskjell på disse falske plantene, og jeg er i grunn ingen fan, men dette synes jeg ser ganske fint ut.
Jeg er veldig svak for grønne detaljer, det være seg blomster, planter eller interiør. Disse fra PALMA/Sandvika Storsenter, er en favoritt som jeg aldri går lei.
Vil dere lese noen tips om ekte oliventrær så bør dere trykke dere inn HER. Der har dere lesere delt deres beste tips i kommentarfeltet. Helt supert!
Nå er det en frøken her som maser fælt på mammaen sin om å lese Barbie blad. 🙂 Får vel nesten kose litt meg gullet mitt. Vi har jo tross alt “kosedag” med fri fra jobb og barnehage. 
Vi tastes senere dere! Ha en helt NYDELIG dag!!!
Klem fra Emma &

0 Comments

 1. Haha, det var jammen gott skrevet!! Hur hålla liv i ett fake oliv träd :))))

  Jag har fkatiskt letat som en gal efter ett eller två… stora fake oliv träd. Hade ett litet i många många år före det blev helt urblekt, som var så äkta att man måtte ta i det för att se att det var fake.

  Men jag har inte hittat stora.

  Nu har jag vart heldig med mina äkta träd & klarar som regel hålla dom i flera år. Men gahhh vad man måste passa på då 😛

  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg
  Ks er med Barbie blad 😉

 2. Om alternativet er halv visne planter så velger jeg fake anytime! Ja til grønne detaljer!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *