SKOLEBRØD? NEI TAKK…

God fredag folkens! Her i huset er det to syke og en frikas (moi). Etter Emma slapp inn omgangssyken i går fikk Fredrik smake på samme møkka stakkars. Så min kjære fikk seg en tur retur Gardermoen i går, ikke en tur til “hytta” som han egentlig skulle. Kjedelig! Så nå har jeg to pasienter her hjemme, heldigvis så er de mye bedre enn i går.
Emma bestilte skolebrød i morges, så mor smekka sammen en deig, rulla noen boller og serverte ferske skolebrød. Og når de omsider kom på bordet var det ei litta frøken som plutselig sa “nei takk mamma”. Flott! 🙂

Jeg får vel spare noen til søndagsgjestene våres da… De vil sikkert ha! 
Kanskje dere også vil ha? Oppskriften med fler finner dere HER.
Jeg får nesten hive på meg en boblejakke og kjøreøynene mine (brillene), matbutikken neste!
Og dere, tusen takk for så mange gode tips for omgangssyken. Det er ingen ting som er bedre enn noen hjelpene råd når man er litt frustrert. Så tusen hjertelig! 
Ha en nydelig start på helgen, så blogges vi litt senere i dag!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

 1. De så aldeles nydelige ut. Jeg skjønner godt at hun ikke ville ha, jeg mener…. det synet er jo praktfullt å SE på. Om man spiser forsvinner de jo… flink er du, og jeg hadde sagt TUSEN TAKK og KAN JEG FÅ KAFFE?

  God helg!

 2. He-he:) Typisk at de knøtta trekker bestillingen etter at alt er servert;) Men med omgangssjuke i kroppen er det ikke bestandig like godt å vite hva man ønsker. Håper du slipper unna og at søndagsgjestene får nyte lekre skolebrød:)

  God helg!

 3. God bedring, får håpe det går fort over:) De skolebrøene så helt nydelig ut♥ ønsker dere alle en fantastisk helg♥ klem mari

 4. De så knallgode ut! 🙂 God helg!
  Linda

 5. Anonymous

  Disse skolebollene ser fantastisk gode ut! Kan du være så snill å legge ut oppskriften? Jeg har så lyst å overraske guttene mine med disse bollene 🙂

  Du legger ut så fine bilder, både av interiør og dagens antrekk 🙂

  Hilsen Nene

 6. Mmmm de så ihvertfall veldig gode ut 🙂 Huff.. omgangssyke er grusomt, vi har det her hos oss også.

  God bedring til de syke 🙂

  Klemmer fra Nina
  drømmevillaen.no

 7. Aaaaaaiiii så kjedelig da,, men forhåpentligvis – i dag er det en ny dag og da kanskje ? 🙂 Jeg syns de så kjempegode ut da, jeg har bakt skolebrød en gang selv. Jeg laget alt fra bunnen av, sausen i midten og alt. Den ble best, for jeg stekte skolebrøene litt for mye sånn at de ble litt for tørre hihi 😉

 8. Åh, så fælt. Stakkars pasientene dine:(
  Massevis av god bedring-ønsker sendes til dere!

  Men ojojoj så deilige de skolebollene ser ut! Mmmm… MÅ bli en slik ladning her i huset i løpet av vinterferie-uka også!:)Burde kanskje invitere noen jeg også, så jeg ikke stapper innpå mesteparten selv.. hihi.

  Ha en fiiin ny uke Anine. Håper alle hos deg er raskt bedre, og krysser fingrene for at du selv IKKE blir smittet. Huff.. det smitter jo helt forferdelig raskt det der. Guffent:(

  Gode klemmer fra Line