LOVELY STORE!

Tuddelu fintfolk!!! Da er mor straks klar for en kveld hos Home & Cottage på Sandvika Storsenter, juhu! Fler som skal dit i kveld? 
H&C åpner dørene sine i morgen og det er bare å glede seg! Jeg har jo fått en liten smugtitt for et par uker siden og det så bra ut allerede da. 🙂 Gleder meg veldig til å se det endelige resultatet i kveld.
Rett over H&C ligger det også en knallfin og relativt ny butikk, nemlig Olivias Verden. Det er en “skattekiste” for alle oss som liker jålesaker og interiør. Ja, det er rett og slett farlig å gå inn der for sånne som oss!
Secrets By B har smykkene sine der hun også. 
Jeg kunne tenke meg det fine fargerike smykke til venstre jeg… SÅ fint!

Titter vel innom der etterpå tenker jeg. 🙂 Men først er det middagstid og så får jeg dure avsted i den bråkete bilen…

Følg meg gjerne på instagram hvis dere vil! Legger ut bilder der i løpet av kveld… Aninevonk.

Ha en fargerik aften dere!!! Tuddelu.

Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *