REDECORATING

Heisann alle sammen! Er det fler enn meg som gleder seg over lysere dager? Nå går det jo fint ann å få tatt bilder etter jobb, HURRA! Ingen unnskyldning for å ikke blogge med andre ord. 🙂

Jeg har flyttet litt på påskepynten og satt frem noe annet, igjen! Skal si jeg lager mye jobb for meg selv… Sånn er det vel å være interiørblogger, eller hur? 🙂 Fram og tilbake, hit og dit… Ikk der, men DER! Sånn ja… Perfeckto!

Jeg har endelig funnet et fint “bokbind” til “Emma’s gullkorn og andre saker”, også i GULL da! Passer perfekt med gull til gullungenens gullkorn. 🙂 Synes det er artig å skrive opp morsomme ting som Emma sier eller gjør og da er det veldig kjekt å ha boka lett tilgjengelig. Nå mangler jeg bare en fancy fjærpenn så blir det helt komplett. Noen som vet hvor jeg får kjøpt fjærpenn? Milla Boutique kanskje?

 Bokbind og lysestake/telysholdere er fra Moodies i Asker og fatet er fra Palma på Sandvika Storsenter.

Ha en forsatt finfin uke alle fine!
Klem

0 Comments

 1. Anonymous

  Hei du…jeg skrev en kommentar på et innlegg ..hallen..men jeg skriver under her jeg…hehe..jeg lurer på skapene du har i hallen…har du malt de i den fargen…el kjøpt de slik???? undrer…synes de var en fin farge og hvis de er kjøpt på ikea…finner jeg ikke den fargen på skap.::)))) så derfor lurer jeg på om du har malt de??:))
  Mvh Sis

 2. Åh, elseker telysholderene. Jepp, inn med vårfarger her også 🙂

 3. åh, så flotte ting!! friske og fine!!

  Klems Diana.

 4. Deilig med tid for forandring! Jeg også driver og flytter rundt på ting, skrur ned noe, henger opp noe nytt et annet sted, diller og daller rundt i huset.. Det er herlig!
  klem

 5. Anonymous

  Kjøpte mine fjærpenner på TING:)

 6. Hei Sis. De har desverre gått ut av produksjon. 🙁
  Et godt alternativ er å finne en farge man vil ha og bare sende skapene til lakkering hos en lakkerer. Jeg har brukt en i Slemmestad til å spraylakkere et speil og svoger/svigerinne har spraylakkert et helt IKEA kjøkken i en annen farge enn den hvite. Helt KONGE! 🙂

  TING skal sjekkes ut!

 7. Hei Anine! Alltid like nydelig hjemme hos deg! Så inspirerende altså. Ha ei fin helg! Jeg har pynta litt til påske jeg også, som deg…litt tidlig, men de er lov ja, hehehe!

  Stor klem fra Anne

 8. Anette Moen

  Jeg husker du hadde lilla fjærpenn når vi begynte i samme klasse på Rælingen 🙂 Morsomme minner, husker du det? Kjempefin blogg du har, flink er du! Klem fra Anette

 9. Anonymous

  På Home & Cottage i Sandvika så jeg fjærpenn i dag!! Så vet du hvor du kan få tak i det….

  God helg! Hilsen Aina

 10. Nydelige farger:))
  Herlig med litt pastellos! hehe..
  Så kult med gullkornbok, det skulle jeg tenkt på når ungene var små, så mye kult de sa, haha:))

  Ha en kos kveld, her er det endelig litt overskudd til blogging igjen ♥

 11. Anonymous

  Hei igjen…takk for svar..ja alltids litt typisk…hehe…men men finnes som du sier fler alternativer;;)))) god helg…Sis

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *