TUREN GÅR TIL…

Heisann godtfolk! 🙂 Dagene flyr avsted og jeg teller ned til Romatur med min fine mann. Vi har snart bryllupsdag og i år gjør vi litt ekstra stas på oss selv med en tur til vakre Roma. Ingen av oss har vært der før så vi gleder oss veldig til å utforske den romatiske og vakre byen. Jeg har lest meg opp, men tar gjerne i mot tips fra dere som har vært der før oss. 🙂 What to do??? 
Leie lanken, drikke god vin, spise nydelig mat, se overdådig mye lekker arkitektur, shoppe, nusse, smile og bare ta for seg livet… Det skal bli trivelig tenker jeg! 🙂
Ja, har dere noen tisp så del de gjerne. Kanskje fler som vil dra nytte av de? Hvem vet…
Håper dere har hatt en fin uke så langt, jeg titter innom igjen om litt. 🙂
Nyt dagen dere!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *