BAKE TIL 17. MAI? TRE SUPERGODE OPPSKRIFTER!

Ja folkens, GOD kveld! Det nærmer seg 17. mai med stormskritt og jeg skal som i fjor bake denne HELT nydelige pasjonsfruktmoussekaka. I tillegg skal jeg bake Karins sjokoladekake, den går ned hos alle! Og det er med hånden på hjertet den BESTE sjokoladekaka jeg har smakt. Jeg lager den ofte til selskap og får alltid veldig skryt av den. MÅ prøves! Og om ikke det skulle være nok så slenger jeg med en oppskrift på skolebrød til dere også. De tradisjonelle bollene kan fint byttes ut med gode skolebrød!

Oppskritene finner dere i arkivet mitt, bare å trykke på de dere vil prøve dere på.
Hva sier dere? Skal vi bake? Jaaaa! HURRA! Det er jo obligatorisk å kose seg litt ekstra på nasjonaldagen vår så det er bare å bake i vei. 
Og apropo baking, nå skal jeg snart se på “Hele Norge baker” for litt inspirasjon. :) 
Ha en fortsatt finfin søndagskveld!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *