POLLENTRYNET & VINKROPPSOMSIERSTOPP

Hola! Còmo estàs? Her har uka gått med til å sove mest mulig og tørke øynene. Denne 17. mai og pinse(littformyeavlivetsvann)helgen har sammen med pollentrynet fungert minimalt… At man skal bli så slått ut da… Har det noe med alderen å gjøre mon tro? 🙂 Eller at jeg rett og slett har glemt å ta pollenvaksinen? Det skal jeg aldri glemme igjen for å si det sånn… Shame on myself!
Men etter en beinhard økt med venninnen min på treninga i går har jeg tydeligvis våknet til live igjen. Våken klokken 5.15 på en lørdag, ja da må jeg jo være godt uthvilt etter alle cowboystrekkene på sofaen denne uka. 🙂 Og godt er det! For nå henger jeg etter med en drøss av ting. Jaja, pytt pytt. Det går seg til som alt annet! Det gjelder bare å være positiv…
Ellers så ser det ut som sommeren har meldt sin ankomst, ja litt regn må vi jo regne med… Men helgen var jo fantastisk! Mor har til og med badet i sjøen! Brrr… Kaldt, men forfriskende. 
Men ellers så er det jo varmt… Og da er det fint å legge vekk en del av alle lysene i heimen så ikke kåken blir overheit, da minner nemlig Fredrik meg om en dame i overgangsalderen… Ja, så et tips fra meg til dere er å bruke små vaser med blomster i stedet. Jeg har brukt roser denne gangen, men det er like fint med markblomster som med kjøpt og betalt. Bare å komme seg ut å plukke hvis dere ikke er like pollentryne som meg. 🙂 Ellers så er jo skjell midt i blinken nå! Og noen lys da… 3 stk klarer vel alle å leve med? 🙂

Pollentrynet ønsker alle en nydelig lørdag! I Oslo er det meldt opptil 22 grader og sol i dag, må jo bli en perfekt dag på sjøen med fine venner det her. 🙂

KOS dere og NYT sommeren!!!

Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *