MØKKAVÆR OG ROSER TIL BESVÆR

Heisann og god kveld! Hobbygartner Anine her. 🙂 Her jobbes det på spreng til sent på kveld for å få uteprosjektene våres i havn. Fredrik og jeg har begynt å plante roser langs den grønne muren vår (det tar aaaltfor lang tid, gjesp) og den kjære grønne muren har også måtte blitt frisert en smule. Jaja, vi som trodde vi hadde en støttemur som ikke trengte noe særlig stell. Nå vet vi bedre! 
Ellers så har vi det gøy. Vi øver vi på å sykle med lillegull om dagen. Frøken Krogh har endelig knekt både sykkel og knyte skolisser koden, så her går det unna i full fart! 🙂 Ingen ting er som når barn mestrer noe… De lyser opp av full glede. Herlig!
Ellers så venter vi jo på go´været. Kan det ikke bare komme for å bli? Jeg er en smule lei skolettene mine nå. 🙂
Ha dere gjort noe gøy i det siste da? Noen som har tatt ferie kanskje? 🙂
Jeg gleder meg til ferie… Noe SÅ veldig! 
Får vel ta på meg gummistøvlene igjen jeg… Ut å plante i møkkaværet. Ikke så veldig lyst, men men… Kankje jeg bare skal skulke unna i kveld?
Ha en strålende kveld alle sammen!!!
Klem


PS, jeg kommer ikke inn på kommentarene mine for øyeblikket, men prøver igjen om litt. Har hengt seg litt i det siste.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *