SUMMER!

God morgen godtfolk! Er det fler enn meg som er i sommermodus? 🙂 Denne våren og forsommeren har vært helt fantastisk! Været har ikke alltid vært tipp topp, men alle selskapene og familiehyggen har vært det. Det har gått i ett hver uke og helg, så nå skal det bli godt med en lang feire snart. 🙂 Kjenner godt at jeg ikke er 20 år lenger… Tihi.
I Villa von Krogh så jobber husbonden og jeg på spreng nesten hver kveld med å plante, beise, rydde og sjaue utendørs. Vinteren har desverre gjort sine skader på en del av det vi plantet i fjor. 🙁 Kjedelig, men nå blir det bra! Fler som har samme problemet?
Vi kjøpte oss noen bambusmøbler i fjor som vi også har lakket med en olje vi fikk anbefalt av malebutikken, bilder kommer. Et veldig godt tips slik at de holder seg fine. Bordet vårt begynte nemlig å få sorte små prikker på seg etter regnværet. Et blogginnlegg om det kommer om ikke lenge!
Men først og fremst så må jeg hive noen sommerklær i håndbagasjen. Frua skal ut å fly til Malaga i dag. Et par dager i Marbella for fikse det ene og det andre… Det blir ikke feil!
Håper dere har gode dager alle sammen!!! 🙂 Sommer blir man jo bare HAPPY av! 
Ha en nydelig dag!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *