MÅ HA DEN! BARE MÅ…

God kveld i stua! Hva synes dere om LEIMU lampen? Jeg bare simpelthen elsker den! Betong på foten og nydelig glass på toppen, denne ønsker jeg meg til jul kjære. 🙂 Rett og slett vakker…
Kanskje litt tidlig å ønske seg ting til jul allerede? Jaja, pytt pytt! Det går jo fort til jul…
Men før den tid er det ei lita frøken som venter spent på første skoledag her hjemme. Gullet og jeg har hatt fri i dag og skal ha fri i morgen siden SFO er stengt, så nå nyter vi bare dagene med å gjøre akuratt det vi vil. Og med en dag full av aktiviteter så er det jammen meg godt med litt ro og fred også. Nå får jeg dykke inn i mailen min en stund før det er på tide å trekke for gardinene i Villa von Krogh.
Ønske dere en deilig sommerkveld videre!
Klem

0 Comments

 1. Älskar lampan din. Var kan man köpa den i Oslo?

 2. Den er knallfiiiin!!
  Og juleønskeliste må man begynne med nå, så folk kan spare, haha:))

  Så herlig med skolestart – spente jenter i huset, og sikkert en pappa og:)
  Her hadde vi 1 gym gutt i går, stort det og, hehe:))

  Ha en fin helg!

 3. Hei! Ja denne er helt nydelig!

  Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *