HØSTFAVORITTER

Heisann folkens! Da var det helg, jippi!!! 🙂
I dag har jeg hatt litt tid til å gjøre om litt her hjemme, begynner å få litt høstfølelse og da kommer trangen etter å endre på ting ganske fort. Lyngen har riktignok ikke kommet i hus enda, men nå er det ikke lenge før. Hvor ble augustsommeren egentlig av? 🙁 Jeg som hadde gledet meg til sene mørke augustkvelder utendørs… Slapp det gitt.
Kobber har jo vært i vinden en liten stund allerede, men det kommer enda mer av det nå til høsten. Jeg har fått tak i noe gammelt kobber som jeg har pyntet opp kjøkkenet og stua med. 
Har du eller mor kanskje noe kobber gjemt et eller annet sted? Da er det bare å finne det frem nå!
Gull er også like lekkert som det alltid har vært. Her er noen av mine favoritter.
Lysestake fra Hay/ Bolina
Pute fra Senze of Joy/ Hviit
Voluspa duftlys og Missoni pute fra Milla Boutique.
Nå er det kosetid med lillegull før hun skal opp å køye. 🙂
Riktig GOD helg alle sammen!
Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *